Abschnittsübersicht

  • dr inż. Magdalena Sęk

    Katedra Jakości Produktów Żywnościowych UEK

    person

    Kontakt

    gabinet: ul. Sienkiewicza 5, pok. 27

    30-033 Kraków

    telefon: +48 12 293 78 65

    telefon do sekretariatu: +48 12 293 78 14

    e-mail: sekm@uek.krakow.pl

    • W semestrze zimowym 2025/2026 konsultacje odbywają się:

      Studia stacjonarne

      • poniedziałek: 11:00-12:30, stacjonarnie, ul. Sienkiewicza 5, pok 27
      • wtorek: 11:30-13:00, stacjonarnie, ul. Sienkiewicza 5, pok 27


      Studia niestacjonarne
      • konsultacje we wskazanych terminach po wcześniejszym umówieniu się drogą mailową

      • Komunikacja pomiędzy studentami a prowadzącym zajęcia odbywa się wyłącznie przy użyciu poczty elektronicznej w domenie uek.krakow.pl lub student.uek.krakow.pl oraz na platformach Microsoft Teams i Moodle.
    • Szanowni Państwo,

      poniżej zamieszczam kody dostępu do prowadzonych przeze mnie zajęć w semestrze zimowym 2025/2026:

      Towaroznawstwo żywności - studia stacjonarne
      Grupa ZJTSS1-2313; kod: qniekzw

      Towaroznawstwo żywności - studia niestacjonarne
      Grupa ZJTSN1-2313 ; kod: l3ndpns

      Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego
      Grupa ZJZIS1-3511; kod: 5crw27w
      Grupa ZJZIS1-3512; kod: 3vi1que
      Grupa ZJZIS1-3513; kod: n70egtp

      Zapraszam!