Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Przejdź do głównej zawartości Skip to accessibility options Skip to footer
Skip accessibility options
Text size
Line height
Text spacing
Pomoc
e-Uczelnia UEKe-Uczelnia UEK
Logowanie dla wykładowców UEK
i studentów PONE
Logowanie dla studentów UEK - przejdź niżej
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • Szkolenie BHK dla I roku studiów
    • OSH training for 1st year students
    • Szkolenie biblioteczne
    • Obrona prac / antyplagiat
    • Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
    • e-Wizytówka wykładowcy
    • e-Zajęcia na UEK
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
  • |
    • deDeutsch
    • enEnglish
    • esEspañol - Internacional
    • frFrançais
    • itItaliano
    • ruРусский
    • ukУкраїнська
Zaloguj się: Pracownicy UEK

Suwała Grzegorz, dr inż.

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
  4. Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
  5. Katedra Jakości Produktów Żywnościowych
  6. Suwała Grzegorz, dr inż.
 
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona
Optymalizacja jakości produktów (spożywczych) 2025
Nanotechnologia w projektowaniu produktów K2024
Surowce i produkty przemysłu spożywczego Lab2024
Towaroznawstwo żywności NS 2313
Innowacyjność w rozwoju produktów żywnościowych 2024
Seminarium IP 2024
Autentyczności produktów żywnościowych Lab 2024
Praktyki KTŻ 2024
Autentyczność żywności WW 2024
Nowoczesne technologie w produkcji żywności WPP2024
Nowoczesne technologie w produkcji żywności WRZ2024
Autentyczność Żywności WWL 2024
Innowacyjność w rozwoju produktów żywnościowych 2023
Towaroznawstwo żywności I_2023Lab
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego - ćwiczenia 2023 NS
Autentyczność żywności 2023
Innowacyjność w rozwoju produktów żywnościowych 2022
Surowce i produkty przemysłu spożywczego Lab 2022
Warsztaty_NMOJP_2022
Seminarium 2021 (KJPŻ)
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego Lab
eKonsultacje 2021/22 Grzegorz Suwała
Nowoczesne technologie w produkcji żywności 2021
Surowce i Produkty Przemysłu Spożywczego Lab2021
Towaroznawstwo_ZJTON1-2411(Suwała_G_2021)
Autentyczność żywności 2021 HC
Nowoczesne technologie w produkcji żywności
Surowce i produkty przemysłu spożywczego lab
Identyfikacja zafałszowań żywności
Chromatografia cieczowa i gazowa w badaniach jakości żywności
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona

Bloki

Pomiń Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Wpisz pierwsze litery nazwiska wykładowcy

[ 0 wynik(ów) ]

e-Uczelnia UEK

  • Polityka prywatności i RODO
  • Deklaracja Dostępności
  • Strona główna UEK

Biuro

  

ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Pawilon A, pok. -115, -106A i B

  • e-mail: cel@uek.krakow.pl
  • Tel: +48 12 293 75 44, 74 85, 75 15
© 2025 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. All rights reserved.
 
Scroll to top