Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Zum Hauptinhalt
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Schließen
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Suchen
Log-in für Mitarbeiter
Login bei 'e-Uczelnia UEK'
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
|
de
Deutsch
en
English
es
Español - Internacional
fr
Français
it
Italiano
pl
Polski
ru
Русский
uk
Українська
Suchen
Log-in für Mitarbeiter
Kurs
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
Startseite
Kurse
TZy
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
projekt 1
projekt 1
Abschlussbedingungen
Geöffnet:
Montag, 28. März 2022, 00:00
Fällig:
Donnerstag, 19. Mai 2022, 00:00
projekt 1.docx
28. März 2022, 18:32
◄ W1- zagadnienia
Direkt zu:
Direkt zu:
Ogłoszenia
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- zagadnienia
W2 - operacje termiczne w żywności
W2 zagadnienia
W3
W3
W4
Technologie przetwórstwa zbóż
Ćw. Technologia produkcji piwa
projekt 3
produkcja makaronu
Technologie przetwórstwa ziemniaków
obróbka ciepla warzyw
Technologie przetwórstwa mleka
projekt 2
Technologia produkcji mięsa
Wartość wypiekowa
Zasady w gastronomi
W2 - operacje termiczne w żywności ►
Scroll to top
×
Schließen