Przejdź do głównej zawartości
Nazwa użytkownika
Hasło
Zaloguj się
Zaloguj się
e-Uczelnia
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
UEK Honours "WISE"
Obrona prac dyplomowych
Szkolenie BHK (BHP)
OSH Occupational health and safety training for 1st year students
Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
Szkolenie biblioteczne
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Comarch ERP Optima
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Centrum Jakości Kształcenia
Café Moodle
e-Learning / e-Zajęcia na UEK
e-Wizytówka - instrukcje
Obrona prac dyplomowych
Centrum Jakości Kształcenia
Portal Wiedzy
Kontakt
Ludzie e-learningu
Polski (pl)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Wyszukaj kursy
Prześlij
Tematyka
Sekcja ogólna
Zwiń wszystko
Rozwiń wszystko
Wybierz aktywność Ogłoszenia
Ogłoszenia
Forum
Wybierz aktywność Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Zadanie
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Wybierz aktywność W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
Plik
1.3 MB
Wybierz aktywność W1- zagadnienia
W1- zagadnienia
Zadanie
Wybierz aktywność projekt 1
projekt 1
Zadanie
W2 operacje termiczne w żywności
Wybierz aktywność W2 - operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
Plik
2.2 MB
Wybierz aktywność W2 zagadnienia
W2 zagadnienia
Zadanie
W3.
Wybierz aktywność W3
W3
Plik
1.4 MB
Wybierz aktywność W3
W3
Zadanie
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Wybierz aktywność W4
W4
Plik
1.7 MB
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Wybierz aktywność Technologie przetwórstwa zbóż
Technologie przetwórstwa zbóż
Plik
5.6 MB
Technologia produkcji piwa
Wybierz aktywność Ćw. Technologia produkcji piwa
Ćw. Technologia produkcji piwa
Plik
319.7 KB
Wybierz aktywność projekt 3
projekt 3
Zadanie
Produkcja makaronu
Wybierz aktywność produkcja makaronu
produkcja makaronu
Plik
1.6 MB
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Wybierz aktywność Technologie przetwórstwa ziemniaków
Technologie przetwórstwa ziemniaków
Plik
823.3 KB
Wybierz aktywność obróbka ciepla warzyw
obróbka ciepla warzyw
Plik
22.4 KB
Technologie przetwórstwa mleka
Wybierz aktywność Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
Plik
5.6 MB
Wybierz aktywność projekt 2
projekt 2
Zadanie
Technologie przetwórstwa mięsa
Wybierz aktywność Technologia produkcji mięsa
Technologia produkcji mięsa
Plik
12.1 MB
materiały uzupełniające
Wybierz aktywność Wartość wypiekowa
Wartość wypiekowa
Plik
7.9 MB
Wybierz aktywność Zasady w gastronomi
Zasady w gastronomi
Plik
4.8 MB
Temat 12
Powrót