Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Skip to main content
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Close
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Search
Log in
Log in to e-Uczelnia UEK
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
en
English
de
Deutsch
es
Español - Internacional
fr
Français
it
Italiano
pl
Polski
ru
Русский
uk
Українська
Search
Log in
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
Home
Courses
TZy
Section outline
Select section General
General
Collapse all
Expand all
Select activity Ogłoszenia
Ogłoszenia
Forum
Select activity Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Assignment
Select section W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Select activity W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
File
1.3 MB
Select activity W1- zagadnienia
W1- zagadnienia
Assignment
Select activity projekt 1
projekt 1
Assignment
Select section W2 operacje termiczne w żywności
W2 operacje termiczne w żywności
Select activity W2 - operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
File
2.2 MB
Select activity W2 zagadnienia
W2 zagadnienia
Assignment
Select section W3.
W3.
Select activity W3
W3
File
1.4 MB
Select activity W3
W3
Assignment
Select section W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Select activity W4
W4
File
1.7 MB
Select section Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Select activity Technologie przetwórstwa zbóż
Technologie przetwórstwa zbóż
File
5.6 MB
Select section Technologia produkcji piwa
Technologia produkcji piwa
Select activity Ćw. Technologia produkcji piwa
Ćw. Technologia produkcji piwa
File
319.7 KB
Select activity projekt 3
projekt 3
Assignment
Select section Produkcja makaronu
Produkcja makaronu
Select activity produkcja makaronu
produkcja makaronu
File
1.6 MB
Select section Technologie przetwórstwa ziemniaka
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Select activity Technologie przetwórstwa ziemniaków
Technologie przetwórstwa ziemniaków
File
823.3 KB
Select activity obróbka ciepla warzyw
obróbka ciepla warzyw
File
22.4 KB
Select section Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
Select activity Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
File
5.6 MB
Select activity projekt 2
projekt 2
Assignment
Select section Technologie przetwórstwa mięsa
Technologie przetwórstwa mięsa
Select activity Technologia produkcji mięsa
Technologia produkcji mięsa
File
12.1 MB
Select section materiały uzupełniające
materiały uzupełniające
Select activity Wartość wypiekowa
Wartość wypiekowa
File
7.9 MB
Select activity Zasady w gastronomi
Zasady w gastronomi
File
4.8 MB
Select section Topic 12
Topic 12
Table of contents
Expand all
Search
Hide sidebars
Show sidebars
Scroll to top
×
Close