Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Przejdź do głównej zawartości Skip to accessibility options Skip to footer
Skip accessibility options
Text size
Line height
Text spacing
Pomoc
e-Uczelnia UEKe-Uczelnia UEK
Logowanie dla wykładowców UEK
i studentów PONE
Logowanie dla studentów UEK - przejdź niżej
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • Szkolenie BHK dla I roku studiów
    • OSH training for 1st year students
    • Szkolenie biblioteczne
    • Obrona prac / antyplagiat
    • Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
    • e-Wizytówka wykładowcy
    • e-Zajęcia na UEK
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
  • |
    • deDeutsch
    • enEnglish
    • esEspañol - Internacional
    • frFrançais
    • itItaliano
    • ruРусский
    • ukУкраїнська
Zaloguj się: Pracownicy UEK

Kurs Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. TZy
  4. Technologia produkcji piwa
  5. projekt 3

projekt 3

Wymagania zaliczenia
Otwarto: poniedziałek, 28 marca 2022, 00:00
Wymagane do: piątek, 20 maja 2022, 00:00
  • alkohol.pptxalkohol.pptx
    28 marca 2022, 18:30
  • projekt 3.docxprojekt 3.docx
    28 marca 2022, 18:30
◄ Ćw. Technologia produkcji piwa
produkcja makaronu ►

e-Uczelnia UEK

  • Polityka prywatności i RODO
  • Deklaracja Dostępności
  • Strona główna UEK

Biuro

  

ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Pawilon A, pok. -115, -106A i B

  • e-mail: cel@uek.krakow.pl
  • Tel: +48 12 293 75 44, 74 85, 75 15
© 2025 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. All rights reserved.
 
Scroll to top