Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Перейти до головного вмісту Skip to accessibility options Skip to footer
Skip accessibility options
Text size
Line height
Text spacing
Допомога
e-Uczelnia UEKe-Uczelnia UEK
Увійти до e-Uczelnia UEK
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • Szkolenie BHK dla I roku studiów
    • OSH training for 1st year students
    • Szkolenie biblioteczne
    • Obrona prac / antyplagiat
    • Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
    • e-Wizytówka wykładowcy
    • e-Zajęcia na UEK
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
  • |
    • deDeutsch
    • enEnglish
    • esEspañol - Internacional
    • frFrançais
    • itItaliano
    • plPolski
    • ruРусский
Bхід для працівників

Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż.

  1. На головну
  2. Курси
  3. Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
  4. Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
  5. Katedra Jakości Produktów Żywnościowych
  6. Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż.
 
KURS Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia stacjonarne 24/25

KURS Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia stacjonarne 24/25

Enter this course
Jakość Żywności w Transporcie TiS studia stacjonarne 24/25

Jakość Żywności w Transporcie TiS studia stacjonarne 24/25

  • Викладач: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course
Jakość Żywności w Transporcie TiS studia niestacjonarne 24/25

Jakość Żywności w Transporcie TiS studia niestacjonarne 24/25

  • Викладач: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course
Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia niestacjonarne 24/25

Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia niestacjonarne 24/25

  • Викладач: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course
Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia stacjonarne 24/25

Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia stacjonarne 24/25

  • Викладач: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia niestacjonarne 24/25

Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia niestacjonarne 24/25

  • Викладач: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course
e-Wizytówka: Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz

e-Wizytówka: Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz

  • Викладач: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course

Блоки

Пропустити Lecturer Search

Lecturer Search

Type the first letters of the lecturer's name

[ 0 results ]

e-Uczelnia UEK

  • Polityka prywatności i RODO
  • Deklaracja Dostępności
  • Strona główna UEK

Biuro

  

ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Pawilon A, pok. -115, -106A i B

  • e-mail: cel@uek.krakow.pl
  • Tel: +48 12 293 75 44, 74 85, 75 15
© 2025 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. All rights reserved.
 
Scroll to top