Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Przejdź do głównej zawartości Skip to accessibility options Skip to footer
Skip accessibility options
Text size
Line height
Text spacing
Pomoc
e-Uczelnia UEKe-Uczelnia UEK
Logowanie dla wykładowców UEK
i studentów PONE
Logowanie dla studentów UEK - przejdź niżej
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • Szkolenie BHK dla I roku studiów
    • OSH training for 1st year students
    • Szkolenie biblioteczne
    • Obrona prac / antyplagiat
    • Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
    • e-Wizytówka wykładowcy
    • e-Zajęcia na UEK
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
  • |
    • deDeutsch
    • enEnglish
    • esEspañol - Internacional
    • frFrançais
    • itItaliano
    • ruРусский
    • ukУкраїнська
Zaloguj się: Pracownicy UEK

Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż.

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
  4. Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
  5. Katedra Jakości Produktów Żywnościowych
  6. Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż.
 
Jakość Żywności w Transporcie TiS studia stacjonarne 24/25

Jakość Żywności w Transporcie TiS studia stacjonarne 24/25

  • Nauczyciel: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Wejdź do kursu
Jakość Żywności w Transporcie TiS studia niestacjonarne 24/25

Jakość Żywności w Transporcie TiS studia niestacjonarne 24/25

  • Nauczyciel: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Wejdź do kursu
Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia niestacjonarne 24/25

Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia niestacjonarne 24/25

  • Nauczyciel: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Wejdź do kursu
Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia stacjonarne 24/25

Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia stacjonarne 24/25

  • Nauczyciel: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Wejdź do kursu
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia niestacjonarne 24/25

Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia niestacjonarne 24/25

  • Nauczyciel: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Wejdź do kursu
e-Wizytówka: Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz

e-Wizytówka: Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz

  • Nauczyciel: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Wejdź do kursu

Bloki

Pomiń Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Wpisz pierwsze litery nazwiska wykładowcy

[ 0 wynik(ów) ]

e-Uczelnia UEK

  • Polityka prywatności i RODO
  • Deklaracja Dostępności
  • Strona główna UEK

Biuro

  

ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Pawilon A, pok. -115, -106A i B

  • e-mail: cel@uek.krakow.pl
  • Tel: +48 12 293 75 44, 74 85, 75 15
© 2025 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. All rights reserved.
 
Scroll to top