Perfilado de sección

  • dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz

    Katedra Jakości Produktów Żywnościowych


    Kontakt

    gabinet: ul. Sienkiewicza 5, pok. 12

    telefon: +48 12 293 78 11

    fax.: +48 12 293 78 14
    telefon do sekretariatu: +48 12 293 78 14

    e-mail: joanna.ptasinska@uek.krakow.pl

    • W semestrze zimowym konsultacje odbywają się:

      poniedziałek godz. 12:00-13:30 (do końca listopada) 15:15-16:45 (od grudnia)

      wtorek godz. 15:00-16:30

      sobota (11.10, 15.11, 13.12, 10.01),  godz. 10:00-11:30

    • Komunikacja pomiędzy studentami a prowadzącym zajęcia odbywa się wyłącznie przy użyciu poczty elektronicznej w domenie uek.krakow.pl lub student.uek.krakow.pl oraz na platformach Microsoft Teams i Moodle.
    • Kody dostępu do przedmiotów:

      - wykład Procesy w przetwórstwie żywności (...)  st. niestacjonarne: sxdb032

      - wykład Procesy w przetwórstwie żywności (...) st. stacjonarne: efkphdq

      - konwersatorium Trendy rozwojowe (...) st. stacjonarne gr. 1: 

      - konwersatorium Trendy rozwojowe (...) st. stacjonarne gr. 2: 

      - seminarium st. niestacjonarne SEM3: 3su9pwn