Résumé de section

  • dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz

    Katedra Jakości Produktów Żywnościowych


    Kontakt

    gabinet: ul. Sienkiewicza 5, pok. 12

    telefon: +48 12 293 78 11

    fax.: +48 12 293 78 14
    telefon do sekretariatu: +48 12 293 78 14

    e-mail: joanna.ptasinska@uek.krakow.pl

    • W sesji letniej konsultacje odbywają się:

      wtorek godz. 13:30-15:00

      środa godz. 10:00-11:30

      sobota (28.06),  godz. 10:30-12:00

      Wszystkie konsultacje odbywają się online przez Microsoft Teams (proszę dzwonić). 

    • Komunikacja pomiędzy studentami a prowadzącym zajęcia odbywa się wyłącznie przy użyciu poczty elektronicznej w domenie uek.krakow.pl lub student.uek.krakow.pl oraz na platformach Microsoft Teams i Moodle.
    • Kody dostępu do przedmiotów:

      - TiS Jakość żywności w transporcie laboratorium gr. 2413 (zajęcia 15 maja godz. 11:30): 

      f32n0h9

      - wykład Inżynieria jakości produktów żywnościowych II (zajęcia 2 czerwca godz. 15:00): h96y46y

      - wykład TiS Jakość żywności w transporcie (6 czerwca godz. 11:30): g9j7phc

      - wykład Jakość żywności w transporcie st. niestacjonarne: czbs1gc

      - wykład do wyboru Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji (...) st. stacjonarne: iuofma6

      - seminarium st. niestacjonarne SEM2: 0paumh7