Przegląd sekcji

  • dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz

    Katedra Jakości Produktów Żywnościowych


    Kontakt

    gabinet: ul. Sienkiewicza 5, pok. 12

    telefon: +48 12 293 78 11

    fax.: +48 12 293 78 14
    telefon do sekretariatu: +48 12 293 78 14

    e-mail: joanna.ptasinska@uek.krakow.pl

    • W semestrze zimowym konsultacje odbywają się:

      wtorek godz. 10:00-11:30 w dniu 19.11 konsultacje odwołane

      piątek godz. 15:30-17:00

      niedziela 1.12 godz. 11:30-13:00

      sobota 19.10, 23.11 i 11.01 godz. 11:30-13:00

      Wszystkie konsultacje odbywają się online przez Microsoft Teams (proszę dzwonić). 

    • Komunikacja pomiędzy studentami a prowadzącym zajęcia odbywa się wyłącznie przy użyciu poczty elektronicznej w domenie uek.krakow.pl lub student.uek.krakow.pl oraz na platformach Microsoft Teams i Moodle.
    • Kody dostępu do przedmiotów:

      - wykład Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia zwierzęcego st. niestacjonarne: 90zp5l1

      - wykład do wyboru Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji (...) st. niestacjonarne: ou0a47d

      - seminarium st. niestacjonarne SEM1: al6olrt

      seminarium st. stacjonarne SEM3 7xtdp15