Przejdź do głównej zawartości
logo
Zaloguj się
e-Uczelnia
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • UEK Honours "WISE"
    • Obrona prac dyplomowych
    • Szkolenie BHK (BHP)
    • OSH Occupational health and safety training for 1st year students
    • Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
    • Szkolenie biblioteczne
    • Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
    • Comarch ERP Optima
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Centrum Jakości Kształcenia
    • Café Moodle
    • e-Learning / e-Zajęcia na UEK
    • e-Wizytówka - instrukcje
    • Obrona prac dyplomowych
  • Centrum Jakości Kształcenia
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
    • Ludzie e-learningu
  • Polski ‎(pl)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona
Technologia informacyjna
Streszczenie
Mikroekonomia PPUZ-FIRS1-111-112, PPUZ-FIRN1-111-112 2023/2024
Streszczenie
Makroekonomia PONE 2022/2023
Streszczenie
Makroekonomia PONE FIR 2022/2023
Streszczenie
Ekonomia międzynarodowa 2023/2024 (EKM)
Streszczenie
Międzynarodowe Rynki Finansowe
Streszczenie
Kryptowaluty i technologia blockchain
Streszczenie
Mikroekonomia FIR PONE 2022/2023
Streszczenie
Rozliczenia płacowe i ubezpieczenia społeczne DUALNE III ROK
Streszczenie
Rozliczenia płacowe i ubezpieczenia społeczne niestacjonarne PONE
Streszczenie
Podatki dochodowe niestacjonarne PONE
Streszczenie
System ubezpieczeń społecznych niestacjonarne PONE
Streszczenie
System ubezpieczeń społecznych PONE
Streszczenie
Rozliczenia płacowe i ubezpieczenia społeczne PONE
Streszczenie
System zarządzania w instytucjach finansowych PONE
Streszczenie
Podatki dochodowe PONE
Streszczenie
Makroekonomia PONE FIR
Streszczenie
Makroekonomia zaawansowana PONE
Streszczenie
Analiza i ocena żywności KD, stopień I III Sem zimowy DTKS1-1/AiOŻ-BK
Streszczenie
Systemy zabezpieczenia żywności KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/SZŻ-BK
Streszczenie
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
Streszczenie
Dostęp dla gości
Marketing i zarządzanie jakością KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/MiZJ-BK
Streszczenie
Towaroznawstwo żywności KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TŻ-BK
Streszczenie
Bezpieczeństwo żywności i systemy kontroli jakości KD, stopień I I Sem zimowy DTKS1-1/BŻiSKJ-BK
Streszczenie
Język angielski
PONE strona główna
Streszczenie
Dostęp dla gości
Bezpieczeństwo żywności i systemy kontroli jakości - ID PPUZ
Streszczenie
Rachunkowość PONE - Tomala Jarosław
Praktyki i staże studenckie PONE
Streszczenie
Wybór przedmiotu do wyboru i wybór promotora w PONE
Streszczenie
  • 1 Strona 1
  • 2 Strona 2
  • » Następna strona
Pomiń Wyszukiwarka
Wyszukiwarka

Wpisz pierwsze litery nazwiska wykładowcy

[ 0 wynik(ów) ]
Powrót
Pomiń e-Uczelnia - platforma Moodle
e-Uczelnia - platforma Moodle

  Ludzie
  Regulamin
  Deklaracja dostępności
  Kontakt
Logo UEK

Pomiń Centrum Jakości Kształcenia
Centrum Jakości Kształcenia

   Biuro: pok. -114, pawilon A

   ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków

   cjk.uek.krakow.pl

Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)