Skip to main content
logo
Log in
e-Uczelnia
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • UEK Honours "WISE"
    • Obrona prac dyplomowych
    • Szkolenie BHK (BHP)
    • OSH Occupational health and safety training for 1st year students
    • Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
    • Szkolenie biblioteczne
    • Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
    • Comarch ERP Optima
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Centrum Jakości Kształcenia
    • Café Moodle
    • e-Learning / e-Zajęcia na UEK
    • e-Wizytówka - instrukcje
    • Obrona prac dyplomowych
  • Centrum Jakości Kształcenia
  • HUB 2.0
    • Strona Główna HUB 2.0
    • Strefa Uczestnika HUB 2.0
  • Kontakt
    • Ludzie e-learningu
  • English ‎(en)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Español - Internacional ‎(es)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • Italiano ‎(it)‎
    • Polski ‎(pl)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
Makroekonomia PONE 2022/2023
Summary
Makroekonomia PONE FIR 2022/2023
Summary
Ekonomia międzynarodowa 2022/2023 (EKM)
Summary
Międzynarodowe Rynki Finansowe
Summary
Kryptowaluty i technologia blockchain
Summary
Mikroekonomia FIR PONE 2022/2023
Summary
Rozliczenia płacowe i ubezpieczenia społeczne DUALNE III ROK
Summary
Rozliczenia płacowe i ubezpieczenia społeczne niestacjonarne PONE
Summary
Podatki dochodowe niestacjonarne PONE
Summary
System ubezpieczeń społecznych niestacjonarne PONE
Summary
System ubezpieczeń społecznych PONE
Summary
Rozliczenia płacowe i ubezpieczenia społeczne PONE
Summary
System zarządzania w instytucjach finansowych PONE
Summary
Podatki dochodowe PONE
Summary
Makroekonomia PONE FIR
Summary
Makroekonomia zaawansowana PONE
Summary
Analiza i ocena żywności KD, stopień I III Sem zimowy DTKS1-1/AiOŻ-BK
Summary
Systemy zabezpieczenia żywności KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/SZŻ-BK
Summary
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
Summary
Guest access
Marketing i zarządzanie jakością KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/MiZJ-BK
Summary
Towaroznawstwo żywności KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TŻ-BK
Summary
Bezpieczeństwo żywności i systemy kontroli jakości KD, stopień I I Sem zimowy DTKS1-1/BŻiSKJ-BK
Summary
Język angielski
PONE strona główna
Summary
Guest access
Bezpieczeństwo żywności i systemy kontroli jakości - ID PPUZ
Summary
Rachunkowość PONE - Tomala Jarosław
Praktyki i staże studenckie PONE
Summary
Wybór przedmiotu do wyboru i wybór promotora w PONE
Summary
Egzamin dyplomowy w PONE rok akademicki 2021/2022
Summary
EKONOMIA MENEDŻERSKA - PONE
Summary
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
Skip Lecturer Search
Lecturer Search

Type the first letters of the lecturer's name

[ 0 results ]
Back
Skip e-Uczelnia - platforma Moodle
e-Uczelnia - platforma Moodle

  Ludzie
  Regulamin
  Deklaracja dostępności
  Kontakt
Logo UEK

Skip Centrum Jakości Kształcenia
Centrum Jakości Kształcenia

   Biuro: pok. -106, pawilon A

   ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków

   cjk.uek.krako.pl

You are not logged in. (Log in)