Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Skip to main content Skip to accessibility options Skip to footer
Skip accessibility options
Text size
Line height
Text spacing
Help
e-Uczelnia UEKe-Uczelnia UEK
Log in to e-Uczelnia UEK
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • Szkolenie BHK dla I roku studiów
    • OSH training for 1st year students
    • Szkolenie biblioteczne
    • Obrona prac / antyplagiat
    • Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
    • e-Wizytówka wykładowcy
    • e-Zajęcia na UEK
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
  • |
    • deDeutsch
    • esEspañol - Internacional
    • frFrançais
    • itItaliano
    • plPolski
    • ruРусский
    • ukУкраїнська
Log in
  • Home
  • Courses
  • Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
  • Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
  • Katedra Jakości Produktów Żywnościowych
  • Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż.

Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia niestacjonarne 24/25

Free
Enrol now
  • Overview

About the course

Enrolment options

Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia niestacjonarne 24/25

Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia niestacjonarne 24/25

  • Teacher: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Guests cannot access this course. Please log in.
Free
Enrol now

This course includes

  • ForumsForums

Share this course

Blocks

e-Uczelnia UEK

  • Polityka prywatności i RODO
  • Deklaracja Dostępności
  • Strona główna UEK

Biuro

  

ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Pawilon A, pok. -115, -106A i B

  • e-mail: cel@uek.krakow.pl
  • Tel: +48 12 293 75 44, 74 85, 75 15
© 2025 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. All rights reserved.
 
Scroll to top