Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Zum Hauptinhalt Skip to accessibility options Skip to footer
Skip accessibility options
Text size
Line height
Text spacing
Hilfe
e-Uczelnia UEKe-Uczelnia UEK
Login bei 'e-Uczelnia UEK'
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • Szkolenie BHK dla I roku studiów
    • OSH training for 1st year students
    • Szkolenie biblioteczne
    • Obrona prac / antyplagiat
    • Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
    • e-Wizytówka wykładowcy
    • e-Zajęcia na UEK
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
  • |
    • enEnglish
    • esEspañol - Internacional
    • frFrançais
    • itItaliano
    • plPolski
    • ruРусский
    • ukУкраїнська
Login

Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż.

  1. Startseite
  2. Kurse
  3. Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
  4. Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
  5. Katedra Jakości Produktów Żywnościowych
  6. Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna, dr inż.
 
KURS Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia stacjonarne 24/25

KURS Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia stacjonarne 24/25

Enter this course
Jakość Żywności w Transporcie TiS studia stacjonarne 24/25Ohio SDMM truck 12T.svg.pngOhio SDMM truck 12T.svg.png

Jakość Żywności w Transporcie TiS studia stacjonarne 24/25

  • Trainer/in: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course
Jakość Żywności w Transporcie TiS studia niestacjonarne 24/25Delivery-truck.svg.pngDelivery-truck.svg.png

Jakość Żywności w Transporcie TiS studia niestacjonarne 24/25

  • Trainer/in: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course
Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia niestacjonarne 24/25

Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia niestacjonarne 24/25

  • Trainer/in: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course
Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia stacjonarne 24/25

Procesy w Przetwórstwie Żywności Pochodzenia Zwierzęcego studia stacjonarne 24/25

  • Trainer/in: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course
Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia niestacjonarne 24/25

Produkcja żywności ekologicznej przykładem produkcji o obiegu zamkniętym studia niestacjonarne 24/25

  • Trainer/in: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course
e-Wizytówka: Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz

e-Wizytówka: Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz

  • Trainer/in: Ptasińska-Marcinkiewicz Joanna
Enter this course

Blöcke

Lecturer Search überspringen

Lecturer Search

Type the first letters of the lecturer's name

[ 0 results ]

e-Uczelnia UEK

  • Polityka prywatności i RODO
  • Deklaracja Dostępności
  • Strona główna UEK

Biuro

  

ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Pawilon A, pok. -115, -106A i B

  • e-mail: cel@uek.krakow.pl
  • Tel: +48 12 293 75 44, 74 85, 75 15
© 2025 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. All rights reserved.
 
Scroll to top