Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Salta al contenido principal
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Cerrar
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Buscar
Acceder
Entrar a e-Uczelnia UEK
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
es
Español - Internacional
de
Deutsch
en
English
fr
Français
it
Italiano
pl
Polski
ru
Русский
uk
Українська
Buscar
Acceder
Curso
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
Página Principal
Cursos
TZy
Perfilado de sección
Seleccionar sección General
Colapsar
Expandir
General
Colapsar todo
Expandir todo
Seleccionar actividad Ogłoszenia
Ogłoszenia
Foro
Seleccionar actividad Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Tarea
Seleccionar sección W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Colapsar
Expandir
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Seleccionar actividad W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
Archivo
1.3 MB
Seleccionar actividad W1- zagadnienia
W1- zagadnienia
Tarea
Seleccionar actividad projekt 1
projekt 1
Tarea
Seleccionar sección W2 operacje termiczne w żywności
Colapsar
Expandir
W2 operacje termiczne w żywności
Seleccionar actividad W2 - operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
Archivo
2.2 MB
Seleccionar actividad W2 zagadnienia
W2 zagadnienia
Tarea
Seleccionar sección W3.
Colapsar
Expandir
W3.
Seleccionar actividad W3
W3
Archivo
1.4 MB
Seleccionar actividad W3
W3
Tarea
Seleccionar sección W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Colapsar
Expandir
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Seleccionar actividad W4
W4
Archivo
1.7 MB
Seleccionar sección Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Colapsar
Expandir
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Seleccionar actividad Technologie przetwórstwa zbóż
Technologie przetwórstwa zbóż
Archivo
5.6 MB
Seleccionar sección Technologia produkcji piwa
Colapsar
Expandir
Technologia produkcji piwa
Seleccionar actividad Ćw. Technologia produkcji piwa
Ćw. Technologia produkcji piwa
Archivo
319.7 KB
Seleccionar actividad projekt 3
projekt 3
Tarea
Seleccionar sección Produkcja makaronu
Colapsar
Expandir
Produkcja makaronu
Seleccionar actividad produkcja makaronu
produkcja makaronu
Archivo
1.6 MB
Seleccionar sección Technologie przetwórstwa ziemniaka
Colapsar
Expandir
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Seleccionar actividad Technologie przetwórstwa ziemniaków
Technologie przetwórstwa ziemniaków
Archivo
823.3 KB
Seleccionar actividad obróbka ciepla warzyw
obróbka ciepla warzyw
Archivo
22.4 KB
Seleccionar sección Technologie przetwórstwa mleka
Colapsar
Expandir
Technologie przetwórstwa mleka
Seleccionar actividad Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
Archivo
5.6 MB
Seleccionar actividad projekt 2
projekt 2
Tarea
Seleccionar sección Technologie przetwórstwa mięsa
Colapsar
Expandir
Technologie przetwórstwa mięsa
Seleccionar actividad Technologia produkcji mięsa
Technologia produkcji mięsa
Archivo
12.1 MB
Seleccionar sección materiały uzupełniające
Colapsar
Expandir
materiały uzupełniające
Seleccionar actividad Wartość wypiekowa
Wartość wypiekowa
Archivo
7.9 MB
Seleccionar actividad Zasady w gastronomi
Zasady w gastronomi
Archivo
4.8 MB
Seleccionar sección Topic 12
Colapsar
Expandir
Topic 12
Calificaciones
Foros
Recursos
Tareas
Course content
Información del curso
Hide sidebars
Show sidebars
Scroll to top
Cerrar
Cerrar