Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Przejdź do głównej zawartości
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Zamknij
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Wyszukaj
Logowanie - Wykładowcy
Zaloguj do e-Uczelnia UEK
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
pl
Polski
de
Deutsch
en
English
es
Español - Internacional
fr
Français
it
Italiano
ru
Русский
uk
Українська
Wyszukaj
Logowanie - Wykładowcy
Kurs
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
Strona główna
Kursy
TZy
Przegląd sekcji
Wybierz sekcję
Minimalizuj
Rozwiń
Zwiń wszystko
Rozwiń wszystko
Wybierz aktywność Ogłoszenia
Ogłoszenia
Forum
Wybierz aktywność Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Zadanie
Wybierz sekcję W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Minimalizuj
Rozwiń
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Wybierz aktywność W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
Plik
1.3 MB
Wybierz aktywność W1- zagadnienia
W1- zagadnienia
Zadanie
Wybierz aktywność projekt 1
projekt 1
Zadanie
Wybierz sekcję W2 operacje termiczne w żywności
Minimalizuj
Rozwiń
W2 operacje termiczne w żywności
Wybierz aktywność W2 - operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
Plik
2.2 MB
Wybierz aktywność W2 zagadnienia
W2 zagadnienia
Zadanie
Wybierz sekcję W3.
Minimalizuj
Rozwiń
W3.
Wybierz aktywność W3
W3
Plik
1.4 MB
Wybierz aktywność W3
W3
Zadanie
Wybierz sekcję W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Minimalizuj
Rozwiń
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Wybierz aktywność W4
W4
Plik
1.7 MB
Wybierz sekcję Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Minimalizuj
Rozwiń
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Wybierz aktywność Technologie przetwórstwa zbóż
Technologie przetwórstwa zbóż
Plik
5.6 MB
Wybierz sekcję Technologia produkcji piwa
Minimalizuj
Rozwiń
Technologia produkcji piwa
Wybierz aktywność Ćw. Technologia produkcji piwa
Ćw. Technologia produkcji piwa
Plik
319.7 KB
Wybierz aktywność projekt 3
projekt 3
Zadanie
Wybierz sekcję Produkcja makaronu
Minimalizuj
Rozwiń
Produkcja makaronu
Wybierz aktywność produkcja makaronu
produkcja makaronu
Plik
1.6 MB
Wybierz sekcję Technologie przetwórstwa ziemniaka
Minimalizuj
Rozwiń
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Wybierz aktywność Technologie przetwórstwa ziemniaków
Technologie przetwórstwa ziemniaków
Plik
823.3 KB
Wybierz aktywność obróbka ciepla warzyw
obróbka ciepla warzyw
Plik
22.4 KB
Wybierz sekcję Technologie przetwórstwa mleka
Minimalizuj
Rozwiń
Technologie przetwórstwa mleka
Wybierz aktywność Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
Plik
5.6 MB
Wybierz aktywność projekt 2
projekt 2
Zadanie
Wybierz sekcję Technologie przetwórstwa mięsa
Minimalizuj
Rozwiń
Technologie przetwórstwa mięsa
Wybierz aktywność Technologia produkcji mięsa
Technologia produkcji mięsa
Plik
12.1 MB
Wybierz sekcję materiały uzupełniające
Minimalizuj
Rozwiń
materiały uzupełniające
Wybierz aktywność Wartość wypiekowa
Wartość wypiekowa
Plik
7.9 MB
Wybierz aktywność Zasady w gastronomi
Zasady w gastronomi
Plik
4.8 MB
Wybierz sekcję Topic 12
Minimalizuj
Rozwiń
Topic 12
Oceny
Fora dyskusyjne
Zasoby
Zadania
Course content
Informacje o kursie
Ukryj bloki
Pokaż bloki
Scroll to top
Zamknij
Zamknij