Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Przejdź do głównej zawartości
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Zamknij
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Wyszukaj
Zaloguj się: Wykładowcy
Logowanie dla
wykładowców
UEK
i studentów
PONE
Logowanie dla studentów UEK - przejdź niżej
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
pl
Polski
de
Deutsch
en
English
es
Español - Internacional
fr
Français
it
Italiano
ru
Русский
uk
Українська
Wyszukaj
Zaloguj się: Wykładowcy
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
Strona główna
Kursy
TZy
W3.
W3
W3
Wymagania zaliczenia
1.4 MB
Kliknij na link -
W3.pdf
, aby pobrać plik.
◄ W2 zagadnienia
Przejdź do...
Przejdź do...
Ogłoszenia
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- zagadnienia
projekt 1
W2 - operacje termiczne w żywności
W2 zagadnienia
W3
W4
Technologie przetwórstwa zbóż
Ćw. Technologia produkcji piwa
projekt 3
produkcja makaronu
Technologie przetwórstwa ziemniaków
obróbka ciepla warzyw
Technologie przetwórstwa mleka
projekt 2
Technologia produkcji mięsa
Wartość wypiekowa
Zasady w gastronomi
W3 ►
Zawartość kursu
Rozwiń wszystko
Wyszukaj
Ukryj bloki
Pokaż bloki
Scroll to top
×
Zamknij