Passer au contenu principal
Nom d’utilisateur
Mot de passe
Connexion
Page de connexion de Moodle
e-Uczelnia
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
UEK Honours "WISE"
Obrona prac dyplomowych
Szkolenie BHK (BHP)
OSH Occupational health and safety training for 1st year students
Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
Szkolenie biblioteczne
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Comarch ERP Optima
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Centrum Jakości Kształcenia
Café Moodle
e-Learning / e-Zajęcia na UEK
e-Wizytówka - instrukcje
Obrona prac dyplomowych
Centrum Jakości Kształcenia
Portal Wiedzy
Kontakt
Ludzie e-learningu
Français (fr)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Rechercher des cours
Envoyer
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
W1- zagadnienia
Ouvert le :
mardi 8 mars 2022, 00:00
À remettre :
dimanche 20 mars 2022, 00:00
W1.docx
8 mars 2021, 13:31
◄ W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
Aller à…
Aller à…
Ogłoszenia
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
projekt 1
W2 - operacje termiczne w żywności
W2 zagadnienia
W3
W3
W4
Technologie przetwórstwa zbóż
Ćw. Technologia produkcji piwa
projekt 3
produkcja makaronu
Technologie przetwórstwa ziemniaków
obróbka ciepla warzyw
Technologie przetwórstwa mleka
projekt 2
Technologia produkcji mięsa
Wartość wypiekowa
Zasady w gastronomi
projekt 1 ►
Retour