Section outline

  • dr inż. Joanna Ptasińska-Marcinkiewicz

    Katedra Jakości Produktów Żywnościowych


    Kontakt

    gabinet: ul. Sienkiewicza 5, pok. 12

    telefon: +48 12 293 78 11

    fax.: +48 12 293 78 14
    telefon do sekretariatu: +48 12 293 78 14

    e-mail: joanna.ptasinska@uek.krakow.pl

    • W sesji poprawkowej konsultacje odbywają się:

      wtorek godz. 11:30-13:00

      środa godz. 10:00-11:30

      niedziela 08.09 godz. 13:30-15:00

      Wszystkie konsultacje odbywają się online przez Microsoft Teams (proszę dzwonić). 

    • Komunikacja pomiędzy studentami a prowadzącym zajęcia odbywa się wyłącznie przy użyciu poczty elektronicznej w domenie uek.krakow.pl lub student.uek.krakow.pl oraz na platformach Microsoft Teams i Moodle.
    • Kody dostępu do przedmiotów:

      - laboratorium Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego st. niestacjonarne: e14ukbq

      - Seminarium: m498qwp

      - laboratorium Inżynieria jakości produktów żywnościowych II: 

      - laboratorium Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego st. stacjonarne grupa 2413xmq6pqr

      - laboratorium Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego st. stacjonarne grupa 2414kc206ay