Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Przejdź do głównej zawartości
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Zamknij
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Wyszukaj
Zaloguj się: Wykładowcy
Logowanie dla
wykładowców
UEK
i studentów
PONE
Logowanie dla studentów UEK - przejdź niżej
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
pl
Polski
de
Deutsch
en
English
es
Español - Internacional
fr
Français
it
Italiano
ru
Русский
uk
Українська
Wyszukaj
Zaloguj się: Wykładowcy
Strona główna
Kursy
Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
Katedra Jakości Produktów Żywnościowych
Miśniakiewicz Małgorzata, dr inż.
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2023 kopia 1
Enrol now
Overview
Instructors
About the course
Pokaż więcej ...
Instructors
Pokaż więcej ...
Opcje zapisów
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2023 kopia 1
Zapisywanie samodzielne (Nauczyciel)
Zapisywanie samodzielne (Nauczyciel)
Zapisywanie samodzielne (Nauczyciel)
Goście nie mają prawa dostępu do tego kursu. Proszę się zalogować.
Kontynuuj
Enrol now
This course includes
Fora dyskusyjne
Frekwencje
Głosowania
Zadania
Zasoby
Share this course
Scroll to top
×
Zamknij