Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Przejdź do głównej zawartości Skip to accessibility options Skip to footer
Skip accessibility options
Text size
Line height
Text spacing
Pomoc
e-Uczelnia UEKe-Uczelnia UEK
Logowanie dla wykładowców UEK
i studentów PONE
Logowanie dla studentów UEK - przejdź niżej
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • Szkolenie BHK dla I roku studiów
    • OSH training for 1st year students
    • Szkolenie biblioteczne
    • Obrona prac / antyplagiat
    • Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
    • e-Wizytówka wykładowcy
    • e-Zajęcia na UEK
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
  • |
    • deDeutsch
    • enEnglish
    • esEspañol - Internacional
    • frFrançais
    • itItaliano
    • ruРусский
    • ukУкраїнська
Zaloguj się: Pracownicy UEK

Miśniakiewicz Małgorzata, dr inż.

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
  4. Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
  5. Katedra Jakości Produktów Żywnościowych
  6. Miśniakiewicz Małgorzata, dr inż.
Rozwiń wszystko

dr inż. Malgorzata Miśniakiewicz

E-handel / e - grocery
IP _ Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych_2025
IP_Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych_2025 kopia 1
Rozwój produktów żywnościowych
Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych_2025
Seminarium dyplomowe inżynierskie_ 2024_semestr 5
Innowacja Wartości. Doskonalenie Produktu_IP 2024
TiS SN_Towaroznawstwo żywności_2024-2025
3. Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2024_IJP_1115
Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych_2024
2. Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2024_IJP_1111 i 1112
1. Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2024_IJP_1113 i 1114
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2024-2025 Towaroznawstwo
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2024-2025 Towaroznawstwo
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2024-2025 Towaroznawstwo
Surowce i produkty przemysłu spożywczego _ Wykład 2024/2025
Inżynieria jakości produktów żywnościowych 1_ 2024-2025
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2024-2025 IJP III rok
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2023 kopia 1
Towaroznawstwo żywności TiS_2024-2025
Agile Management w rozwoju produktu
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2023
Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2023_IJP_C
Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych_2023
Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2023_IJP_B
Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2023_IJP_A
SN_Substancje dodatkowe w projektowaniu żywności_SN_2022
Seminarium dyplomowe licencjackie_III rok_Innowacyjność produktu _2022
Twórcze rozwiązywanie problemów w biznesie_IP
Zobacz więcej

Bloki

Pomiń Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Wpisz pierwsze litery nazwiska wykładowcy

[ 0 wynik(ów) ]

e-Uczelnia UEK

  • Polityka prywatności i RODO
  • Deklaracja Dostępności
  • Strona główna UEK

Biuro

  

ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Pawilon A, pok. -115, -106A i B

  • e-mail: cel@uek.krakow.pl
  • Tel: +48 12 293 75 44, 74 85, 75 15
© 2025 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. All rights reserved.
 
Scroll to top