Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Skip to main content
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Close
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Search
Log in for lecturers
Log in to e-Uczelnia UEK
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
en
English
de
Deutsch
es
Español - Internacional
fr
Français
it
Italiano
pl
Polski
ru
Русский
uk
Українська
Search
Log in for lecturers
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
:
Topic 12
Home
Courses
TZy
Topic 12
Section outline
◄
materiały uzupełniające
◄
materiały uzupełniające
Jump to...
Main course page
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
W2 operacje termiczne w żywności
W3.
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Technologia produkcji piwa
Produkcja makaronu
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mięsa
materiały uzupełniające
Table of contents
Expand all
Search
Hide sidebars
Show sidebars
Scroll to top
×
Close