Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Vai al contenuto principale
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Chiudi
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Cerca
Login
Login su e-Uczelnia UEK
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
it
Italiano
de
Deutsch
en
English
es
Español - Internacional
fr
Français
pl
Polski
ru
Русский
uk
Українська
Cerca
Login
Personalizacja Żywności i Żywienia_ studia stacjonarne 2022
Home
Corsi
PŻiŻ_2022
Introduzione
Personalizacja Żywności i Żywienia_ studia stacjonarne 2022
Celem przedmiotu jest:
zapoznanie z innowacyjnymi rodzajami żywności tworzonymi z uwagi na specyficzne potrzeby konsumentów,
zapoznanie z możliwościami personalizowania żywności i żywienia współczesnego człowieka,
zdobycie umiejętności pozwalających na realizację zrównoważonej diety i modyfikacji sposobu żywienia w celu optymalizacji zdrowia i jakości życia.
Jedynym producentem żywności, któremu można zaufać, jest Natura – nigdy nie działa bowiem z chęci zysku, w przeciwieństwie do człowieka..
.
Wiesława Rusin, "Uzdrowieni od kuchni"
Docente:
Miśniakiewicz Małgorzata
Enter this course
Scroll to top
×
Chiudi