Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Przejdź do głównej zawartości Skip to accessibility options Skip to footer
Skip accessibility options
Text size
Line height
Text spacing
Pomoc
e-Uczelnia UEKe-Uczelnia UEK
Logowanie dla wykładowców UEK
i studentów PONE
Logowanie dla studentów UEK - przejdź niżej
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • Szkolenie BHK dla I roku studiów
    • OSH training for 1st year students
    • Szkolenie biblioteczne
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
    • e-Wizytówka wykładowcy
    • e-Zajęcia na UEK
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
  • |
    • deDeutsch
    • enEnglish
    • esEspañol - Internacional
    • frFrançais
    • itItaliano
    • ruРусский
    • ukУкраїнська
Zaloguj się: Pracownicy UEK

Węgrzyn Ryszard, prof. UEK dr hab.

  1. Strona główna
  2. Kursy
  3. Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
  4. Instytut Zarządzania
  5. Katedra Analizy Rynku i Badań Marketingowych
  6. Węgrzyn Ryszard, prof. UEK dr hab.
 
Badania rynkowe - S2 - wykład

Badania rynkowe - S2 - wykład

  • Nauczyciel: Węgrzyn Ryszard
Wejdź do kursu
Badania rynku - N1 - w/ćw

Badania rynku - N1 - w/ćw

  • Nauczyciel: Węgrzyn Ryszard
Wejdź do kursu
Badania rynku - S1 - wykład

Badania rynku - S1 - wykład

  • Nauczyciel: Węgrzyn Ryszard
Wejdź do kursu
Badania rynku - S1 - ćw.

Badania rynku - S1 - ćw.

  • Nauczyciel: Węgrzyn Ryszard
Wejdź do kursu
e-Wizytówka: Ryszard Węgrzyn

e-Wizytówka: Ryszard Węgrzyn

  • Nauczyciel: Węgrzyn Ryszard
Wejdź do kursu

Bloki

Pomiń Wyszukiwarka

Wyszukiwarka

Wpisz pierwsze litery nazwiska wykładowcy

[ 0 wynik(ów) ]

e-Uczelnia UEK

  • Polityka prywatności i RODO
  • Deklaracja Dostępności
  • Strona główna UEK

Biuro

  

ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Pawilon A, pok. -115, -106A i B

  • e-mail: cel@uek.krakow.pl
  • Tel: +48 12 293 75 44, 74 85, 75 15
© 2025 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. All rights reserved.
 
Scroll to top