Wstęp do nauk o jakości
Szanowni Państwo,
kurs zawiera materiały związane z wykładem z przedmiotu Wstęp do nauk o jakości
ROZWÓJ PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH cz.2
Szanowni Państwo,
zamieszczam pliki zawierające materiały dotyczące wykładu i ćwiczeń z przedmiotu
ROZWÓJ PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH cz.2.
Wykonane w ramach ćwiczeń prace. bardzo proszę przesłać do dnia 10.06.2020, na adres mailowy: popeks@uek.krakow.pl.
klucz dostępu RPZ2
Pozdrawiam Państwa
Stanisław Popek
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego
W ramach kursu przedstawione zostaną zagadnienia związane z wykładem przedmiotu Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego
kod dostępu PWPZPRwyk
Nauczyciel: Popek Stanisław
Towaroznawstwo żywności I (Stanisław Popek) (wykład)
W ramach kursu przedstawione zostaną zagadnienia związane z wykładem przedmiotu Towaroznawstwo żywności I
kod dostępu TZ1wyk
Nauczyciel: Popek Stanisław