Wstęp do nauk o jakości

Szanowni Państwo, 

kurs zawiera materiały związane z wykładem z przedmiotu Wstęp do nauk o jakości

ROZWÓJ PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH cz.2

Szanowni Państwo,

zamieszczam pliki zawierające materiały dotyczące wykładu i ćwiczeń z przedmiotu 

ROZWÓJ PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH cz.2.

Wykonane w ramach ćwiczeń prace. bardzo proszę przesłać do dnia 10.06.2020, na adres  mailowy: popeks@uek.krakow.pl.

klucz dostępu RPZ2

Pozdrawiam Państwa

Stanisław Popek

Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego

W ramach kursu przedstawione zostaną zagadnienia związane z wykładem przedmiotu Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego

kod dostępu PWPZPRwyk


Nauczyciel: Popek Stanisław

Towaroznawstwo żywności I (Stanisław Popek) (wykład)

W ramach kursu przedstawione zostaną zagadnienia związane z wykładem przedmiotu Towaroznawstwo żywności I

kod dostępu TZ1wyk

Nauczyciel: Popek Stanisław