Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Перейти к основному содержанию Skip to accessibility options Skip to footer
Skip accessibility options
Text size
Line height
Text spacing
Справка
e-Uczelnia UEKe-Uczelnia UEK
Зайти на e-Uczelnia UEK
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • Szkolenie BHK dla I roku studiów
    • OSH training for 1st year students
    • Szkolenie biblioteczne
    • Obrona prac / antyplagiat
    • Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
    • e-Wizytówka wykładowcy
    • e-Zajęcia na UEK
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
  • |
    • deDeutsch
    • enEnglish
    • esEspañol - Internacional
    • frFrançais
    • itItaliano
    • plPolski
    • ukУкраїнська
Вход для сотрудников

Miśniakiewicz Małgorzata, dr inż.

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
  4. Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
  5. Katedra Jakości Produktów Żywnościowych
  6. Miśniakiewicz Małgorzata, dr inż.
Развернуть всё

dr inż. Malgorzata Miśniakiewicz

E-handel / e - grocery
IP _ Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych_2025
IP_Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych_2025 kopia 1
Rozwój produktów żywnościowych
Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych_2025
Seminarium dyplomowe inżynierskie_ 2024_semestr 5
Innowacja Wartości. Doskonalenie Produktu_IP 2024
TiS SN_Towaroznawstwo żywności_2024-2025
3. Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2024_IJP_1115
Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych_2024
2. Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2024_IJP_1111 i 1112
1. Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2024_IJP_1113 i 1114
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2024-2025 Towaroznawstwo
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2024-2025 Towaroznawstwo
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2024-2025 Towaroznawstwo
Surowce i produkty przemysłu spożywczego _ Wykład 2024/2025
Inżynieria jakości produktów żywnościowych 1_ 2024-2025
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2024-2025 IJP III rok
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2023 kopia 1
Towaroznawstwo żywności TiS_2024-2025
Agile Management w rozwoju produktu
Inżynieria jakości produktów żywnościowych I
Substancje dodatkowe w rozwoju produktu żywnościowego_2023
Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2023_IJP_C
Trendy rozwojowe na rynku dóbr konsumpcyjnych_2023
Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2023_IJP_B
Kreatywność i myślenie twórcze w rozwoju produktu _2023_IJP_A
SN_Substancje dodatkowe w projektowaniu żywności_SN_2022
Seminarium dyplomowe licencjackie_III rok_Innowacyjność produktu _2022
Twórcze rozwiązywanie problemów w biznesie_IP
Показать еще

Блоки

Пропустить Lecturer Search

Lecturer Search

Type the first letters of the lecturer's name

[ 0 results ]

e-Uczelnia UEK

  • Polityka prywatności i RODO
  • Deklaracja Dostępności
  • Strona główna UEK

Biuro

  

ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Pawilon A, pok. -115, -106A i B

  • e-mail: cel@uek.krakow.pl
  • Tel: +48 12 293 75 44, 74 85, 75 15
© 2025 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. All rights reserved.
 
Scroll to top