Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Перейти к основному содержанию
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Закрыть
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Найти
Вход
Зайти на e-Uczelnia UEK
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
UEK Honours
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle
e-learning / e-Zajęcia na UEK
E-wizytówka - instrukcje
Obrona prac dyplomowych
Portal Wiedzy
Kontakt
Ludzie e-learningu
ru
Русский
de
Deutsch
en
English
es
Español - Internacional
fr
Français
it
Italiano
pl
Polski
uk
Українська
Найти
Вход
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
В начало
Курсы
TZy
W2 operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
Требуемые условия завершения
2.2 Мбайт
Нажмите на ссылку
W2.pdf
, чтобы загрузить файл.
◄ projekt 1
Перейти на...
Перейти на...
Ogłoszenia
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- zagadnienia
projekt 1
W2 zagadnienia
W3
W3
W4
Technologie przetwórstwa zbóż
Ćw. Technologia produkcji piwa
projekt 3
produkcja makaronu
Technologie przetwórstwa ziemniaków
obróbka ciepla warzyw
Technologie przetwórstwa mleka
projekt 2
Technologia produkcji mięsa
Wartość wypiekowa
Zasady w gastronomi
W2 zagadnienia ►
Table of contents
Развернуть всё
Найти
Hide sidebars
Show sidebars
Scroll to top
×
Закрыть