Секція Назва Опис
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw Файл W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W2 operacje termiczne w żywności Файл W2 - operacje termiczne w żywności
W3. Файл W3
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja Файл W4
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych Файл Technologie przetwórstwa zbóż
Technologia produkcji piwa Файл Ćw. Technologia produkcji piwa
Produkcja makaronu Файл produkcja makaronu
Technologie przetwórstwa ziemniaka Файл Technologie przetwórstwa ziemniaków
Файл obróbka ciepla warzyw
Technologie przetwórstwa mleka Файл Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mięsa Файл Technologia produkcji mięsa
materiały uzupełniające Файл Wartość wypiekowa
Файл Zasady w gastronomi