Sekcja Nazwa Opis
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw Plik W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W2 operacje termiczne w żywności Plik W2 - operacje termiczne w żywności
W3. Plik W3
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja Plik W4
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych Plik Technologie przetwórstwa zbóż
Technologia produkcji piwa Plik Ćw. Technologia produkcji piwa
Produkcja makaronu Plik produkcja makaronu
Technologie przetwórstwa ziemniaka Plik Technologie przetwórstwa ziemniaków
Plik obróbka ciepla warzyw
Technologie przetwórstwa mleka Plik Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mięsa Plik Technologia produkcji mięsa
materiały uzupełniające Plik Wartość wypiekowa
Plik Zasady w gastronomi