Przejdź do głównej zawartości
Nazwa użytkownika
Hasło
Zaloguj się
Zaloguj się
e-Uczelnia
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
UEK Honours "WISE"
Obrona prac dyplomowych
Szkolenie BHK (BHP)
OSH Occupational health and safety training for 1st year students
Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
Szkolenie biblioteczne
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Comarch ERP Optima
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Centrum Jakości Kształcenia
Café Moodle
e-Learning / e-Zajęcia na UEK
e-Wizytówka - instrukcje
Obrona prac dyplomowych
Centrum Jakości Kształcenia
Portal Wiedzy
Kontakt
Ludzie e-learningu
Polski (pl)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Wyszukaj kursy
Prześlij
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
projekt 1
Otwarto:
poniedziałek, 28 marca 2022, 00:00
Wymagane do:
czwartek, 19 maja 2022, 00:00
projekt 1.docx
28 marca 2022, 18:32
◄ W1- zagadnienia
Przejdź do...
Przejdź do...
Ogłoszenia
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- zagadnienia
W2 - operacje termiczne w żywności
W2 zagadnienia
W3
W3
W4
Technologie przetwórstwa zbóż
Ćw. Technologia produkcji piwa
projekt 3
produkcja makaronu
Technologie przetwórstwa ziemniaków
obróbka ciepla warzyw
Technologie przetwórstwa mleka
projekt 2
Technologia produkcji mięsa
Wartość wypiekowa
Zasady w gastronomi
W2 - operacje termiczne w żywności ►
Powrót