Schema della sezione

  • dr inż. Grzegorz Suwała

    Katedra Jakości Produktów Żywnościowych

    Kontakt

    gabinet: ul. Sienkiewicza 5, pok. 25

    telefon: +48 12 293 78 49

    fax.: +48 12 293 78 14
    telefon do sekretariatu: +48 12 293 78 14

    e-mail: grzegorz.suwala@uek.krakow.pl

    • Konsultacje synchroniczne realizowane są stacjonarnie, telefonicznie lub poprzez platformę MS Teams.

      Kod do kursu na platformie MS Teams: fizqhn6

      Proszę o o informację telefoniczną lub drogą mailową, że chcecie się Państwo spotkać na platformie Teams.

    • Przez platformę można kontaktować się w sprawach związanych zarówno z realizowanymi przedmiotami, jak również w sprawach ogólnych.

    • Komunikacja pomiędzy studentami a prowadzącym zajęcia odbywa się wyłącznie przy użyciu poczty elektronicznej w domenie uek.krakow.pl lub student.uek.krakow.pl oraz na platformach Microsoft Teams i Moodle.
  •  

    • Szanowni Państwo,

      poniżej znajduje się kod dostępu do wykładu "Innowacyjność w rozwoju produktów" w roku akademickim 2024/2025

      phs4r0t

      Zapraszam!