Perfilado de sección

  • mgr inż. Magdalena Satora

    Katedra Opakowalnictwa i Procesów Logistycznych

    person

    Kontakt

    ul. Rakowicka 27

    gabinet: pawilon "Ustronie", pokój 402

    telefon: +48 12 293 51 68

    telefon do sekretariatu: +48 12 293 51 70

    fax: +48 12 293 51 70

    e-mail: satoram1@uek.krakow.pl

    • Studenci studiów stacjonarnych:
      • wtorek g. 8:00 - 9:30

      Konsultacje realizowane są z wykorzystaniem platformy Microsoft Teams. Konsultacje na Uczelni są możliwe po wcześniejszym umówieniu terminu drogą mailową.



      Studenci studiów niestacjonarnych:
      Konsultacje realizowane zdalnie z wykorzystaniem platformy Microsoft Teams lub stacjonarnie na Uczelni, po wcześniejszym umówieniu terminu drogą mailową.

      • W sprawach pilnych i wymagających dyskrecji zapraszam do kontaktu za pomocą poczty elektronicznej – magdalena.satora@uek.krakow.pl
      • Komunikacja pomiędzy studentami a prowadzącym zajęcia odbywa się wyłącznie przy użyciu poczty elektronicznej w domenie uek.krakow.pl lub student.uek.krakow.pl oraz na platformach Microsoft Teams i Moodle.
      • Informacja dla studentów z grupy ZJLGS2-1211ML:
        Proszę o zapisanie się do kursu z przedmiotu Standaryzacja i optymalizacja operacyjnych procesów zakupowych na platformie e-Uczelnia.

        Dane dotyczące kursu:

      • Informacja dla studentów z grup ZJTSS1-2311, ZJTSS1-2312, ZJTSS1-2313 oraz ZJTSS1-2414:
        Proszę o zapisanie się do kursu z przedmiotu Infrastruktura logistyczna w transporcie na platformie e-Uczelnia.

        Dane dotyczące kursu:

      • Informacja dla studentów z grup ZJLGN2-1211ML oraz ZJLGN2-1212ML:
        Proszę o zapisanie się do kursu z przedmiotu Standaryzacja i optymalizacja operacyjnych procesów zakupowych na platformie e-Uczelnia.
        Dane dotyczące kursu:

      • Informacja dla studentów z grup ZJTSN1-2311, ZJTSN1-2312 oraz ZJTSN1-2313:
        Proszę o zapisanie się do kursu z przedmiotu Infrastruktura logistyczna w transporcie na platformie e-Uczelnia.

        Dane dotyczące kursu: