Schema della sezione

    • Szanowni Państwo,

      poniżej zamieszczam kody do prowadzonych przeze mnie zajęć w trybie zdalnym (via MSTeams):

      1) Żywność regionalna i tradycyjna (22/23L-ZZ-MR-N1-ZYWREG-WYK-1) - wykład do wyboru dla kierunku Turystyka i Rekreacja (studia niestacjonarne)

      Kod: akish6d

      2) Żywność regionalna i tradycyjna (22/23L-ZZ-MR-S1-ZYWREG-WYK-1) - wykład do wyboru dla kierunku Marketing i komunikacja rynkowa

      Kod: oqsp1e0

      3) Analiza dekompozycyjna produktów żywnościowych (22/23L-ZJ-IP-S2-ANADEK-LAB-1) - laboratorium dla kierunku Innowacyjność produktu

      Kod: rajth6g

      4) Jakość i bezpieczeństwo produktów - wykład dla kierunku Zarządzanie i Inżyniera Produkcji (studia stacjonarne)

      Kod: 2c7xqx7

      5) Bezpieczeństwo produktów - konwersatorium dla kierunku Inżyniera Jakości Produktu (studia stacjonarne)

      Kod: nnafqzc

      6) Bezpieczeństwo produktów - konwersatorium dla kierunku Inżyniera Jakości Produktu (studia niestacjonarne)

      Kod: 0cia9je

      Michał Halagarda
      Do zobaczenia na zajęciach,