Szanowni Państwo,
poniżej zamieszczam kody do prowadzonych przeze mnie zajęć w trybie zdalnym (via MSTeams):
1) Żywność regionalna i tradycyjna (22/23L-ZZ-MR-N1-ZYWREG-WYK-1) - wykład do wyboru dla kierunku Turystyka i Rekreacja (studia niestacjonarne)
Kod: akish6d
2) Żywność regionalna i tradycyjna (22/23L-ZZ-MR-S1-ZYWREG-WYK-1) - wykład do wyboru dla kierunku Marketing i komunikacja rynkowa
Kod: oqsp1e0
3) Analiza dekompozycyjna produktów żywnościowych (22/23L-ZJ-IP-S2-ANADEK-LAB-1) - laboratorium dla kierunku Innowacyjność produktu
Kod: rajth6g
4) Jakość i bezpieczeństwo produktów - wykład dla kierunku Zarządzanie i Inżyniera Produkcji (studia stacjonarne)
Kod: 2c7xqx7
5) Bezpieczeństwo produktów - konwersatorium dla kierunku Inżyniera Jakości Produktu (studia stacjonarne)
Kod: nnafqzc
6) Bezpieczeństwo produktów - konwersatorium dla kierunku Inżyniera Jakości Produktu (studia niestacjonarne)
Kod: 0cia9je
Michał HalagardaDo zobaczenia na zajęciach,