Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Zum Hauptinhalt Skip to accessibility options Skip to footer
Skip accessibility options
Text size
Line height
Text spacing
Hilfe
e-Uczelnia UEKe-Uczelnia UEK
Login bei 'e-Uczelnia UEK'
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • Szkolenie BHK dla I roku studiów
    • OSH training for 1st year students
    • Szkolenie biblioteczne
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
    • e-Wizytówka wykładowcy
    • e-Zajęcia na UEK
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
  • |
    • enEnglish
    • esEspañol - Internacional
    • frFrançais
    • itItaliano
    • plPolski
    • ruРусский
    • ukУкраїнська
Log-in für Mitarbeiter

Turek Paweł, dr inż.

  1. Startseite
  2. Kurse
  3. Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
  4. Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
  5. Katedra Jakości i Bezpieczeństwa Produktów Przemysłowych
  6. Turek Paweł, dr inż.
 
Alles aufklappen

Archiwum kursów

Kursy wzorcowe

Analiza sensoryczna 2025/2025 Innowacyjność (IP)

Analiza sensoryczna 2025/2025 Innowacyjność (IP)

Analiza sensoryczna. Kurs przeznaczony dla studentów stacjonarnych

  • Trainer/in: Turek Paweł
Enter this course
2025-2026 Reklamacje produktów (SUM)

2025-2026 Reklamacje produktów (SUM)

  • Trainer/in: Turek Paweł
Enter this course
Praktyki - lato 2025

Praktyki - lato 2025

  • Trainer/in: Turek Paweł
Enter this course
Cechy sensoryczne w promocji produktów

Cechy sensoryczne w promocji produktów

Analiza sensoryczna. Kurs przeznaczony dla studentów stacjonarnych

  • Trainer/in: Turek Paweł
Enter this course
Rozpatrywanie reklamacji konsumenckich 11:30 (Towar)

Rozpatrywanie reklamacji konsumenckich 11:30 (Towar)

  • Trainer/in: Turek Paweł
Enter this course
2025-2026_Rozpatrywanie reklamacji konsumenckich (piątek 11:30)

2025-2026_Rozpatrywanie reklamacji konsumenckich (piątek 11:30)

  • Trainer/in: Turek Paweł
Enter this course
Analiza sensoryczna 2025/2026 (Inżynieria IJ)

Analiza sensoryczna 2025/2026 (Inżynieria IJ)

Analiza sensoryczna. Kurs przeznaczony dla studentów stacjonarnych

  • Trainer/in: Turek Paweł
Enter this course
Menedżer produktów żywnościowych

Menedżer produktów żywnościowych

Materiały uzupełniające oraz form kontaktu dla studiów podyplomowych Menedżer produktów żywnościowych

  • Trainer/in: Cholewa-Wójcik Agnieszka
  • Trainer/in: Gębarowski Marcin
  • Trainer/in: Gnela Maciej
  • Trainer/in: Halagarda Michał
  • Trainer/in: Kudełka Wanda
  • Trainer/in: Miśniakiewicz Małgorzata
  • Trainer/in: Popek Stanisław
  • Trainer/in: Stobiecka Jadwiga
  • Trainer/in: Suwała Grzegorz
  • Trainer/in: Turek Paweł
Enter this course
e-Wizytówka: Paweł Turek

e-Wizytówka: Paweł Turek

  • Trainer/in: Turek Paweł
Enter this course
Zespół sensoryczny

Zespół sensoryczny

  • Trainer/in: Turek Paweł
Enter this course

Blöcke

Lecturer Search überspringen

Lecturer Search

Type the first letters of the lecturer's name

[ 0 results ]

e-Uczelnia UEK

  • Polityka prywatności i RODO
  • Deklaracja Dostępności
  • Strona główna UEK

Biuro

  

ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Pawilon A, pok. -115, -106A i B

  • e-mail: cel@uek.krakow.pl
  • Tel: +48 12 293 75 44, 74 85, 75 15
© 2025 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. All rights reserved.
 
Scroll to top