Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Перейти к основному содержанию
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Закрыть
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Найти
Вход
Зайти на e-Uczelnia UEK
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
|
ru
Русский
de
Deutsch
en
English
es
Español - Internacional
fr
Français
it
Italiano
pl
Polski
uk
Українська
Найти
Вход
Курс
Zarządzanie jakością Innowacyjność Produktu 2025 Giemza
В начало
Курсы
Zarządzanie jakością InnowProd 2025 Giemza
Section outline
Выбрать раздел Общее
Свернуть
Развернуть
Общее
Свернуть всё
Развернуть всё
Выбрать элемент Ogłoszenia
Ogłoszenia
Форум
Выбрать раздел Ćwiczenia 2025
Свернуть
Развернуть
Ćwiczenia 2025
Выбрать элемент Histogram
Histogram
Файл
380.2 Кбайт
Выбрать элемент Karta kontrolna
Karta kontrolna
Файл
167.9 Кбайт
Выбрать элемент Diagram przyczynowo-skutkowy
Diagram przyczynowo-skutkowy
Файл
270.3 Кбайт
Выбрать элемент Analiza Pareto-Lorenza
Analiza Pareto-Lorenza
Файл
465.8 Кбайт
Выбрать элемент Dom Jakości QFD
Dom Jakości QFD
Файл
364.3 Кбайт
Выбрать элемент Analiza FMEA
Analiza FMEA
Файл
217.8 Кбайт
Выбрать элемент Analiza SWOT
Analiza SWOT
Файл
81.4 Кбайт
Выбрать элемент Podręcznik do innowacyjności po polsku
Podręcznik do innowacyjności po polsku
Файл
2.7 Мбайт
Выбрать элемент Podręcznik do innowacyjności po angielsku - nowsza wersja
Podręcznik do innowacyjności po angielsku - nowsza wersja
Файл
6.0 Мбайт
Выбрать раздел Wykład 1. Normalizacja. PKN, ISO, IEC, CEN, CENELEC
Свернуть
Развернуть
Wykład 1. Normalizacja. PKN, ISO, IEC, CEN, CENELEC
Выбрать элемент Wykład 1 Normalizacja
Wykład 1 Normalizacja
Файл
490.1 Кбайт
Выбрать раздел Wykład 2. Geneza zarządzania jakością, charakterystyka ISO serii 9000
Свернуть
Развернуть
Wykład 2. Geneza zarządzania jakością, charakterystyka ISO serii 9000
Выбрать элемент Wykład 2 Jakość, ISO serii 9000
Wykład 2 Jakość, ISO serii 9000
Файл
663.9 Кбайт
Выбрать раздел Wykład 3. Certyfikacja systemu jakości, audit, akredytacja jednostek
Свернуть
Развернуть
Wykład 3. Certyfikacja systemu jakości, audit, akredytacja jednostek
Выбрать элемент Certyfikacja systemu jakości, audit
Certyfikacja systemu jakości, audit
Файл
147.8 Кбайт
Выбрать раздел Wykład 4. Samoocena ISO 9004, Europejska Fundacja Zarządzania Jakością, model EFQM
Свернуть
Развернуть
Wykład 4. Samoocena ISO 9004, Europejska Fundacja Zarządzania Jakością, model EFQM
Выбрать элемент ISO 9004, model samooceny
ISO 9004, model samooceny
Файл
357.1 Кбайт
Выбрать раздел Wykład 6. Branżowe systemy zarządzania: motoryzacja IATF 16949, produkcja sprzętu medycznego ISO 13485, transport szynowy IRIS, zarządzanie jakością w dostawach do wojska AQAP.
Свернуть
Развернуть
Wykład 6. Branżowe systemy zarządzania: motoryzacja IATF 16949, produkcja sprzętu medycznego ISO 13485, transport szynowy IRIS, zarządzanie jakością w dostawach do wojska AQAP.
Выбрать элемент Branżowe systemy zarządzania
Branżowe systemy zarządzania
Файл
103.0 Кбайт
Выбрать раздел Wykład 7. Systemy bezpieczeństwa żywności: GHP/GMP, HACCP, ISO 22000.
Свернуть
Развернуть
Wykład 7. Systemy bezpieczeństwa żywności: GHP/GMP, HACCP, ISO 22000.
Выбрать элемент Systemy bezpieczeństwa żywności
Systemy bezpieczeństwa żywności
Файл
136.0 Кбайт
Выбрать раздел Egzamin 25 czerwiec 2025 r.
Свернуть
Развернуть
Egzamin 25 czerwiec 2025 r.
Оценки
Форумы
Ресурсы
Course content
Информация о курсе
Hide sidebars
Show sidebars
Scroll to top
Закрыть
Закрыть