Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Przejdź do głównej zawartości
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Zamknij
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Wyszukaj
Logowanie - Wykładowcy
Zaloguj do e-Uczelnia UEK
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
|
pl
Polski
de
Deutsch
en
English
es
Español - Internacional
fr
Français
it
Italiano
ru
Русский
uk
Українська
Wyszukaj
Logowanie - Wykładowcy
Kurs
Zarządzanie jakością Innowacyjność Produktu 2025 Giemza
Strona główna
Kursy
Zarządzanie jakością InnowProd 2025 Giemza
Przegląd sekcji
Wybierz sekcję
Minimalizuj
Rozwiń
Zwiń wszystko
Rozwiń wszystko
Wybierz aktywność Ogłoszenia
Ogłoszenia
Forum
Wybierz sekcję Ćwiczenia 2025
Minimalizuj
Rozwiń
Ćwiczenia 2025
Wybierz aktywność Histogram
Histogram
Plik
380.2 KB
Wybierz aktywność Karta kontrolna
Karta kontrolna
Plik
167.9 KB
Wybierz aktywność Diagram przyczynowo-skutkowy
Diagram przyczynowo-skutkowy
Plik
270.3 KB
Wybierz aktywność Analiza Pareto-Lorenza
Analiza Pareto-Lorenza
Plik
465.8 KB
Wybierz aktywność Dom Jakości QFD
Dom Jakości QFD
Plik
364.3 KB
Wybierz aktywność Analiza FMEA
Analiza FMEA
Plik
217.8 KB
Wybierz aktywność Analiza SWOT
Analiza SWOT
Plik
81.4 KB
Wybierz aktywność Podręcznik do innowacyjności po polsku
Podręcznik do innowacyjności po polsku
Plik
2.7 MB
Wybierz aktywność Podręcznik do innowacyjności po angielsku - nowsza wersja
Podręcznik do innowacyjności po angielsku - nowsza wersja
Plik
6.0 MB
Wybierz sekcję Wykład 1. Normalizacja. PKN, ISO, IEC, CEN, CENELEC
Minimalizuj
Rozwiń
Wykład 1. Normalizacja. PKN, ISO, IEC, CEN, CENELEC
Wybierz aktywność Wykład 1 Normalizacja
Wykład 1 Normalizacja
Plik
490.1 KB
Wybierz sekcję Wykład 2. Geneza zarządzania jakością, charakterystyka ISO serii 9000
Minimalizuj
Rozwiń
Wykład 2. Geneza zarządzania jakością, charakterystyka ISO serii 9000
Wybierz aktywność Wykład 2 Jakość, ISO serii 9000
Wykład 2 Jakość, ISO serii 9000
Plik
663.9 KB
Wybierz sekcję Wykład 3. Certyfikacja systemu jakości, audit, akredytacja jednostek
Minimalizuj
Rozwiń
Wykład 3. Certyfikacja systemu jakości, audit, akredytacja jednostek
Wybierz aktywność Certyfikacja systemu jakości, audit
Certyfikacja systemu jakości, audit
Plik
147.8 KB
Wybierz sekcję Wykład 4. Samoocena ISO 9004, Europejska Fundacja Zarządzania Jakością, model EFQM
Minimalizuj
Rozwiń
Wykład 4. Samoocena ISO 9004, Europejska Fundacja Zarządzania Jakością, model EFQM
Wybierz aktywność ISO 9004, model samooceny
ISO 9004, model samooceny
Plik
357.1 KB
Wybierz sekcję Wykład 6. Branżowe systemy zarządzania: motoryzacja IATF 16949, produkcja sprzętu medycznego ISO 13485, transport szynowy IRIS, zarządzanie jakością w dostawach do wojska AQAP.
Minimalizuj
Rozwiń
Wykład 6. Branżowe systemy zarządzania: motoryzacja IATF 16949, produkcja sprzętu medycznego ISO 13485, transport szynowy IRIS, zarządzanie jakością w dostawach do wojska AQAP.
Wybierz aktywność Branżowe systemy zarządzania
Branżowe systemy zarządzania
Plik
103.0 KB
Wybierz sekcję Wykład 7. Systemy bezpieczeństwa żywności: GHP/GMP, HACCP, ISO 22000.
Minimalizuj
Rozwiń
Wykład 7. Systemy bezpieczeństwa żywności: GHP/GMP, HACCP, ISO 22000.
Wybierz aktywność Systemy bezpieczeństwa żywności
Systemy bezpieczeństwa żywności
Plik
136.0 KB
Wybierz sekcję Egzamin 25 czerwiec 2025 r.
Minimalizuj
Rozwiń
Egzamin 25 czerwiec 2025 r.
Oceny
Fora dyskusyjne
Zasoby
Course content
Informacje o kursie
Ukryj bloki
Pokaż bloki
Scroll to top
Zamknij
Zamknij