Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Vai al contenuto principale
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Chiudi
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Cerca
Login
Login su e-Uczelnia UEK
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
|
it
Italiano
de
Deutsch
en
English
es
Español - Internacional
fr
Français
pl
Polski
ru
Русский
uk
Українська
Cerca
Login
Corso
Zarządzanie jakością Innowacyjność Produktu 2025 Giemza
Home
Corsi
Zarządzanie jakością InnowProd 2025 Giemza
Schema della sezione
Seleziona sezione Introduzione
Minimizza
Espandi
Introduzione
Minimizza tutto
Espandi tutto
Seleziona attività Ogłoszenia
Ogłoszenia
Forum
Seleziona sezione Ćwiczenia 2025
Minimizza
Espandi
Ćwiczenia 2025
Seleziona attività Histogram
Histogram
File
380.2 KB
Seleziona attività Karta kontrolna
Karta kontrolna
File
167.9 KB
Seleziona attività Diagram przyczynowo-skutkowy
Diagram przyczynowo-skutkowy
File
270.3 KB
Seleziona attività Analiza Pareto-Lorenza
Analiza Pareto-Lorenza
File
465.8 KB
Seleziona attività Dom Jakości QFD
Dom Jakości QFD
File
364.3 KB
Seleziona attività Analiza FMEA
Analiza FMEA
File
217.8 KB
Seleziona attività Analiza SWOT
Analiza SWOT
File
81.4 KB
Seleziona attività Podręcznik do innowacyjności po polsku
Podręcznik do innowacyjności po polsku
File
2.7 MB
Seleziona attività Podręcznik do innowacyjności po angielsku - nowsza wersja
Podręcznik do innowacyjności po angielsku - nowsza wersja
File
6.0 MB
Seleziona sezione Wykład 1. Normalizacja. PKN, ISO, IEC, CEN, CENELEC
Minimizza
Espandi
Wykład 1. Normalizacja. PKN, ISO, IEC, CEN, CENELEC
Seleziona attività Wykład 1 Normalizacja
Wykład 1 Normalizacja
File
490.1 KB
Seleziona sezione Wykład 2. Geneza zarządzania jakością, charakterystyka ISO serii 9000
Minimizza
Espandi
Wykład 2. Geneza zarządzania jakością, charakterystyka ISO serii 9000
Seleziona attività Wykład 2 Jakość, ISO serii 9000
Wykład 2 Jakość, ISO serii 9000
File
663.9 KB
Seleziona sezione Wykład 3. Certyfikacja systemu jakości, audit, akredytacja jednostek
Minimizza
Espandi
Wykład 3. Certyfikacja systemu jakości, audit, akredytacja jednostek
Seleziona attività Certyfikacja systemu jakości, audit
Certyfikacja systemu jakości, audit
File
147.8 KB
Seleziona sezione Wykład 4. Samoocena ISO 9004, Europejska Fundacja Zarządzania Jakością, model EFQM
Minimizza
Espandi
Wykład 4. Samoocena ISO 9004, Europejska Fundacja Zarządzania Jakością, model EFQM
Seleziona attività ISO 9004, model samooceny
ISO 9004, model samooceny
File
357.1 KB
Seleziona sezione Wykład 6. Branżowe systemy zarządzania: motoryzacja IATF 16949, produkcja sprzętu medycznego ISO 13485, transport szynowy IRIS, zarządzanie jakością w dostawach do wojska AQAP.
Minimizza
Espandi
Wykład 6. Branżowe systemy zarządzania: motoryzacja IATF 16949, produkcja sprzętu medycznego ISO 13485, transport szynowy IRIS, zarządzanie jakością w dostawach do wojska AQAP.
Seleziona attività Branżowe systemy zarządzania
Branżowe systemy zarządzania
File
103.0 KB
Seleziona sezione Wykład 7. Systemy bezpieczeństwa żywności: GHP/GMP, HACCP, ISO 22000.
Minimizza
Espandi
Wykład 7. Systemy bezpieczeństwa żywności: GHP/GMP, HACCP, ISO 22000.
Seleziona attività Systemy bezpieczeństwa żywności
Systemy bezpieczeństwa żywności
File
136.0 KB
Seleziona sezione Egzamin 25 czerwiec 2025 r.
Minimizza
Espandi
Egzamin 25 czerwiec 2025 r.
Valutazioni
Forum
Risorse
Course content
Informazioni sul corso
Hide sidebars
Show sidebars
Scroll to top
Chiudi
Chiudi