Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Salta al contenido principal
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Cerrar
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Buscar
Acceder
Entrar a e-Uczelnia UEK
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
|
es
Español - Internacional
de
Deutsch
en
English
fr
Français
it
Italiano
pl
Polski
ru
Русский
uk
Українська
Buscar
Acceder
Curso
Zarządzanie jakością Innowacyjność Produktu 2025 Giemza
Página Principal
Cursos
Zarządzanie jakością InnowProd 2025 Giemza
Perfilado de sección
Seleccionar sección General
Colapsar
Expandir
General
Colapsar todo
Expandir todo
Seleccionar actividad Ogłoszenia
Ogłoszenia
Foro
Seleccionar sección Ćwiczenia 2025
Colapsar
Expandir
Ćwiczenia 2025
Seleccionar actividad Histogram
Histogram
Archivo
380.2 KB
Seleccionar actividad Karta kontrolna
Karta kontrolna
Archivo
167.9 KB
Seleccionar actividad Diagram przyczynowo-skutkowy
Diagram przyczynowo-skutkowy
Archivo
270.3 KB
Seleccionar actividad Analiza Pareto-Lorenza
Analiza Pareto-Lorenza
Archivo
465.8 KB
Seleccionar actividad Dom Jakości QFD
Dom Jakości QFD
Archivo
364.3 KB
Seleccionar actividad Analiza FMEA
Analiza FMEA
Archivo
217.8 KB
Seleccionar actividad Analiza SWOT
Analiza SWOT
Archivo
81.4 KB
Seleccionar actividad Podręcznik do innowacyjności po polsku
Podręcznik do innowacyjności po polsku
Archivo
2.7 MB
Seleccionar actividad Podręcznik do innowacyjności po angielsku - nowsza wersja
Podręcznik do innowacyjności po angielsku - nowsza wersja
Archivo
6.0 MB
Seleccionar sección Wykład 1. Normalizacja. PKN, ISO, IEC, CEN, CENELEC
Colapsar
Expandir
Wykład 1. Normalizacja. PKN, ISO, IEC, CEN, CENELEC
Seleccionar actividad Wykład 1 Normalizacja
Wykład 1 Normalizacja
Archivo
490.1 KB
Seleccionar sección Wykład 2. Geneza zarządzania jakością, charakterystyka ISO serii 9000
Colapsar
Expandir
Wykład 2. Geneza zarządzania jakością, charakterystyka ISO serii 9000
Seleccionar actividad Wykład 2 Jakość, ISO serii 9000
Wykład 2 Jakość, ISO serii 9000
Archivo
663.9 KB
Seleccionar sección Wykład 3. Certyfikacja systemu jakości, audit, akredytacja jednostek
Colapsar
Expandir
Wykład 3. Certyfikacja systemu jakości, audit, akredytacja jednostek
Seleccionar actividad Certyfikacja systemu jakości, audit
Certyfikacja systemu jakości, audit
Archivo
147.8 KB
Seleccionar sección Wykład 4. Samoocena ISO 9004, Europejska Fundacja Zarządzania Jakością, model EFQM
Colapsar
Expandir
Wykład 4. Samoocena ISO 9004, Europejska Fundacja Zarządzania Jakością, model EFQM
Seleccionar actividad ISO 9004, model samooceny
ISO 9004, model samooceny
Archivo
357.1 KB
Seleccionar sección Wykład 6. Branżowe systemy zarządzania: motoryzacja IATF 16949, produkcja sprzętu medycznego ISO 13485, transport szynowy IRIS, zarządzanie jakością w dostawach do wojska AQAP.
Colapsar
Expandir
Wykład 6. Branżowe systemy zarządzania: motoryzacja IATF 16949, produkcja sprzętu medycznego ISO 13485, transport szynowy IRIS, zarządzanie jakością w dostawach do wojska AQAP.
Seleccionar actividad Branżowe systemy zarządzania
Branżowe systemy zarządzania
Archivo
103.0 KB
Seleccionar sección Wykład 7. Systemy bezpieczeństwa żywności: GHP/GMP, HACCP, ISO 22000.
Colapsar
Expandir
Wykład 7. Systemy bezpieczeństwa żywności: GHP/GMP, HACCP, ISO 22000.
Seleccionar actividad Systemy bezpieczeństwa żywności
Systemy bezpieczeństwa żywności
Archivo
136.0 KB
Seleccionar sección Egzamin 25 czerwiec 2025 r.
Colapsar
Expandir
Egzamin 25 czerwiec 2025 r.
Calificaciones
Foros
Recursos
Course content
Información del curso
Hide sidebars
Show sidebars
Scroll to top
Cerrar
Cerrar