Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Zum Hauptinhalt
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Schließen
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Suchen
Login
Login bei 'e-Uczelnia UEK'
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
|
de
Deutsch
en
English
es
Español - Internacional
fr
Français
it
Italiano
pl
Polski
ru
Русский
uk
Українська
Suchen
Login
Kurs
Zarządzanie jakością Innowacyjność Produktu 2025 Giemza
Startseite
Kurse
Zarządzanie jakością InnowProd 2025 Giemza
Abschnittsübersicht
Abschnitt Allgemeines auswählen
Einklappen
Ausklappen
Allgemeines
Alles einklappen
Alles aufklappen
Aktivität Ogłoszenia auswählen
Ogłoszenia
Forum
Abschnitt Ćwiczenia 2025 auswählen
Einklappen
Ausklappen
Ćwiczenia 2025
Aktivität Histogram auswählen
Histogram
Datei
380.2 KB
Aktivität Karta kontrolna auswählen
Karta kontrolna
Datei
167.9 KB
Aktivität Diagram przyczynowo-skutkowy auswählen
Diagram przyczynowo-skutkowy
Datei
270.3 KB
Aktivität Analiza Pareto-Lorenza auswählen
Analiza Pareto-Lorenza
Datei
465.8 KB
Aktivität Dom Jakości QFD auswählen
Dom Jakości QFD
Datei
364.3 KB
Aktivität Analiza FMEA auswählen
Analiza FMEA
Datei
217.8 KB
Aktivität Analiza SWOT auswählen
Analiza SWOT
Datei
81.4 KB
Aktivität Podręcznik do innowacyjności po polsku auswählen
Podręcznik do innowacyjności po polsku
Datei
2.7 MB
Aktivität Podręcznik do innowacyjności po angielsku - nowsza wersja auswählen
Podręcznik do innowacyjności po angielsku - nowsza wersja
Datei
6.0 MB
Abschnitt Wykład 1. Normalizacja. PKN, ISO, IEC, CEN, CENELEC auswählen
Einklappen
Ausklappen
Wykład 1. Normalizacja. PKN, ISO, IEC, CEN, CENELEC
Aktivität Wykład 1 Normalizacja auswählen
Wykład 1 Normalizacja
Datei
490.1 KB
Abschnitt Wykład 2. Geneza zarządzania jakością, charakterystyka ISO serii 9000 auswählen
Einklappen
Ausklappen
Wykład 2. Geneza zarządzania jakością, charakterystyka ISO serii 9000
Aktivität Wykład 2 Jakość, ISO serii 9000 auswählen
Wykład 2 Jakość, ISO serii 9000
Datei
663.9 KB
Abschnitt Wykład 3. Certyfikacja systemu jakości, audit, akredytacja jednostek auswählen
Einklappen
Ausklappen
Wykład 3. Certyfikacja systemu jakości, audit, akredytacja jednostek
Aktivität Certyfikacja systemu jakości, audit auswählen
Certyfikacja systemu jakości, audit
Datei
147.8 KB
Abschnitt Wykład 4. Samoocena ISO 9004, Europejska Fundacja Zarządzania Jakością, model EFQM auswählen
Einklappen
Ausklappen
Wykład 4. Samoocena ISO 9004, Europejska Fundacja Zarządzania Jakością, model EFQM
Aktivität ISO 9004, model samooceny auswählen
ISO 9004, model samooceny
Datei
357.1 KB
Abschnitt Wykład 6. Branżowe systemy zarządzania: motoryzacja IATF 16949, produkcja sprzętu medycznego ISO 13485, transport szynowy IRIS, zarządzanie jakością w dostawach do wojska AQAP. auswählen
Einklappen
Ausklappen
Wykład 6. Branżowe systemy zarządzania: motoryzacja IATF 16949, produkcja sprzętu medycznego ISO 13485, transport szynowy IRIS, zarządzanie jakością w dostawach do wojska AQAP.
Aktivität Branżowe systemy zarządzania auswählen
Branżowe systemy zarządzania
Datei
103.0 KB
Abschnitt Wykład 7. Systemy bezpieczeństwa żywności: GHP/GMP, HACCP, ISO 22000. auswählen
Einklappen
Ausklappen
Wykład 7. Systemy bezpieczeństwa żywności: GHP/GMP, HACCP, ISO 22000.
Aktivität Systemy bezpieczeństwa żywności auswählen
Systemy bezpieczeństwa żywności
Datei
136.0 KB
Abschnitt Egzamin 25 czerwiec 2025 r. auswählen
Einklappen
Ausklappen
Egzamin 25 czerwiec 2025 r.
Bewertungen
Foren
Arbeitsmaterial
Course content
Kursinformation
Hide sidebars
Show sidebars
Scroll to top
Schließen
Schließen