Skip to navigation Skip to navigation Skip to search form Skip to login form Перейти к основному содержанию Skip to accessibility options Skip to footer
Skip accessibility options
Text size
Line height
Text spacing
Справка
e-Uczelnia UEKe-Uczelnia UEK
Зайти на e-Uczelnia UEK
  • Wszystkie kursy
  • Studenci
    • Potrzebuję pomocy
    • Szkolenie BHK dla I roku studiów
    • OSH training for 1st year students
    • Szkolenie biblioteczne
    • Obrona prac / antyplagiat
    • Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
  • Wykładowcy
    • Potrzebuję pomocy
    • Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
    • e-Wizytówka wykładowcy
    • e-Zajęcia na UEK
    • Obrona prac / antyplagiat
  • Portal Wiedzy
  • Kontakt
  • |
    • deDeutsch
    • enEnglish
    • esEspañol - Internacional
    • frFrançais
    • itItaliano
    • plPolski
    • ukУкраїнська
Вход

Suwała Grzegorz, dr inż.

  1. В начало
  2. Курсы
  3. Kolegium Nauk o Zarządzaniu i Jakości
  4. Instytut Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem
  5. Katedra Jakości Produktów Żywnościowych
  6. Suwała Grzegorz, dr inż.
 
  • 1 Страница 1
  • 2 Страница 2
  • » Следующая страница
Nowoczesne technologie w produkcji żywności IP 2025
Nowoczesne technologie w produkcji żywności IJ2025
Optymalizacja jakości produktów (spożywczych) 2025
Nanotechnologia w projektowaniu produktów K2024
Surowce i produkty przemysłu spożywczego Lab2024
Towaroznawstwo żywności NS 2313
Innowacyjność w rozwoju produktów żywnościowych 2024
Seminarium IP 2024
Autentyczności produktów żywnościowych Lab 2024
Praktyki KTŻ 2024
Autentyczność żywności WW 2024
Nowoczesne technologie w produkcji żywności WPP2024
Nowoczesne technologie w produkcji żywności WRZ2024
Autentyczność Żywności WWL 2024
Innowacyjność w rozwoju produktów żywnościowych 2023
Towaroznawstwo żywności I_2023Lab
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego - ćwiczenia 2023 NS
Autentyczność żywności 2023
Innowacyjność w rozwoju produktów żywnościowych 2022
Surowce i produkty przemysłu spożywczego Lab 2022
Warsztaty_NMOJP_2022
Seminarium 2021 (KJPŻ)
Procesy w przetwórstwie żywności pochodzenia roślinnego Lab
eKonsultacje 2021/22 Grzegorz Suwała
Nowoczesne technologie w produkcji żywności 2021
Surowce i Produkty Przemysłu Spożywczego Lab2021
Towaroznawstwo_ZJTON1-2411(Suwała_G_2021)
Autentyczność żywności 2021 HC
Nowoczesne technologie w produkcji żywności
Surowce i produkty przemysłu spożywczego lab
  • 1 Страница 1
  • 2 Страница 2
  • » Следующая страница

Блоки

Пропустить Lecturer Search

Lecturer Search

Type the first letters of the lecturer's name

[ 0 results ]

e-Uczelnia UEK

  • Polityka prywatności i RODO
  • Deklaracja Dostępności
  • Strona główna UEK

Biuro

  

ul. Rakowicka 27, 31-510 Kraków
Pawilon A, pok. -115, -106A i B

  • e-mail: cel@uek.krakow.pl
  • Tel: +48 12 293 75 44, 74 85, 75 15
© 2025 Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. All rights reserved.
 
Scroll to top