Перейти к основному содержанию
Логин
Пароль
Вход
Log in
e-Uczelnia
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
UEK Honours "WISE"
Obrona prac dyplomowych
Szkolenie BHK (BHP)
OSH Occupational health and safety training for 1st year students
Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
Szkolenie biblioteczne
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Comarch ERP Optima
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Centrum Jakości Kształcenia
Café Moodle
e-Learning / e-Zajęcia na UEK
e-Wizytówka - instrukcje
Obrona prac dyplomowych
Centrum Jakości Kształcenia
Portal Wiedzy
Kontakt
Ludzie e-learningu
Русский (ru)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Поиск курса
Отправить
Тематический план
Общее
Свернуть всё
Развернуть всё
Выбрать элемент Ogłoszenia
Ogłoszenia
Форум
Выбрать элемент Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Задание
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Выбрать элемент W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
Файл
1.3 Мбайт
Выбрать элемент W1- zagadnienia
W1- zagadnienia
Задание
Выбрать элемент projekt 1
projekt 1
Задание
W2 operacje termiczne w żywności
Выбрать элемент W2 - operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
Файл
2.2 Мбайт
Выбрать элемент W2 zagadnienia
W2 zagadnienia
Задание
W3.
Выбрать элемент W3
W3
Файл
1.4 Мбайт
Выбрать элемент W3
W3
Задание
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Выбрать элемент W4
W4
Файл
1.7 Мбайт
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Выбрать элемент Technologie przetwórstwa zbóż
Technologie przetwórstwa zbóż
Файл
5.6 Мбайт
Technologia produkcji piwa
Выбрать элемент Ćw. Technologia produkcji piwa
Ćw. Technologia produkcji piwa
Файл
319.7 Кбайт
Выбрать элемент projekt 3
projekt 3
Задание
Produkcja makaronu
Выбрать элемент produkcja makaronu
produkcja makaronu
Файл
1.6 Мбайт
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Выбрать элемент Technologie przetwórstwa ziemniaków
Technologie przetwórstwa ziemniaków
Файл
823.3 Кбайт
Выбрать элемент obróbka ciepla warzyw
obróbka ciepla warzyw
Файл
22.4 Кбайт
Technologie przetwórstwa mleka
Выбрать элемент Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
Файл
5.6 Мбайт
Выбрать элемент projekt 2
projekt 2
Задание
Technologie przetwórstwa mięsa
Выбрать элемент Technologia produkcji mięsa
Technologia produkcji mięsa
Файл
12.1 Мбайт
materiały uzupełniające
Выбрать элемент Wartość wypiekowa
Wartość wypiekowa
Файл
7.9 Мбайт
Выбрать элемент Zasady w gastronomi
Zasady w gastronomi
Файл
4.8 Мбайт
Тема 12
Назад