Vai al contenuto principale
Username
Password
Login
Log in
e-Uczelnia
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
UEK Honours "WISE"
Obrona prac dyplomowych
Szkolenie BHK (BHP)
OSH Occupational health and safety training for 1st year students
Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
Szkolenie biblioteczne
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Comarch ERP Optima
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Centrum Jakości Kształcenia
Café Moodle
e-Learning / e-Zajęcia na UEK
e-Wizytówka - instrukcje
Obrona prac dyplomowych
Centrum Jakości Kształcenia
Portal Wiedzy
Kontakt
Ludzie e-learningu
Italiano (it)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Cerca corsi
Invia
Indice degli argomenti
Introduzione
Minimizza tutto
Espandi tutto
Seleziona attività Ogłoszenia
Ogłoszenia
Forum
Seleziona attività Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Compito
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Seleziona attività W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
File
1.3 MB
Seleziona attività W1- zagadnienia
W1- zagadnienia
Compito
Seleziona attività projekt 1
projekt 1
Compito
W2 operacje termiczne w żywności
Seleziona attività W2 - operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
File
2.2 MB
Seleziona attività W2 zagadnienia
W2 zagadnienia
Compito
W3.
Seleziona attività W3
W3
File
1.4 MB
Seleziona attività W3
W3
Compito
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Seleziona attività W4
W4
File
1.7 MB
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Seleziona attività Technologie przetwórstwa zbóż
Technologie przetwórstwa zbóż
File
5.6 MB
Technologia produkcji piwa
Seleziona attività Ćw. Technologia produkcji piwa
Ćw. Technologia produkcji piwa
File
319.7 KB
Seleziona attività projekt 3
projekt 3
Compito
Produkcja makaronu
Seleziona attività produkcja makaronu
produkcja makaronu
File
1.6 MB
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Seleziona attività Technologie przetwórstwa ziemniaków
Technologie przetwórstwa ziemniaków
File
823.3 KB
Seleziona attività obróbka ciepla warzyw
obróbka ciepla warzyw
File
22.4 KB
Technologie przetwórstwa mleka
Seleziona attività Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
File
5.6 MB
Seleziona attività projekt 2
projekt 2
Compito
Technologie przetwórstwa mięsa
Seleziona attività Technologia produkcji mięsa
Technologia produkcji mięsa
File
12.1 MB
materiały uzupełniające
Seleziona attività Wartość wypiekowa
Wartość wypiekowa
File
7.9 MB
Seleziona attività Zasady w gastronomi
Zasady w gastronomi
File
4.8 MB
Argomento 12
Indietro