Skip to navigation
Skip to navigation
Skip to search form
Skip to login form
Passer au contenu principal
Skip to accessibility options
Skip to footer
Skip accessibility options
Reset settings
Fermer
Accessibility profiles
Visual impairment
Seizure and epileptic
Color vision deficiency
ADHD
Dyslexia
Learning
Content adjustments
Readable font
Dyslexia-friendly font
OpenDyslexic
Highlight headings
Highlight links
Highlight buttons
Hide images
Tooltips
Stop animations
Text size
+
+ +
+ + +
Line height
+
+ +
+ + +
Text spacing
+
+ +
+ + +
Color adjustments
Dark contrast
Light contrast
Invert colors
Change colors
High contrast
High saturation
Low saturation
Monochrome
Orientation adjustments
Reading guide
Reading Mask
Big black cursor
Big white cursor
Rechercher
Connexion
Connexion à e-Uczelnia UEK
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
Szkolenie BHK dla I roku studiów
OSH training for 1st year students
Szkolenie biblioteczne
Obrona prac / antyplagiat
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Cafe Moodle (Pokój nauczycielski)
e-Wizytówka wykładowcy
e-Zajęcia na UEK
Obrona prac / antyplagiat
Portal Wiedzy
Kontakt
fr
Français
de
Deutsch
en
English
es
Español - Internacional
it
Italiano
pl
Polski
ru
Русский
uk
Українська
Rechercher
Connexion
Technologia żywności i potraw KD, stopień I II Sem. letni DTKS1-1/TPiŻ-BK
Accueil
Cours
TZy
Résumé de section
Sélectionner la section Généralités
Généralités
Tout replier
Tout déplier
Sélectionner l’activité Ogłoszenia
Ogłoszenia
Forum
Sélectionner l’activité Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Devoir
Sélectionner la section W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Sélectionner l’activité W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
Fichier
1.3 Mo
Sélectionner l’activité W1- zagadnienia
W1- zagadnienia
Devoir
Sélectionner l’activité projekt 1
projekt 1
Devoir
Sélectionner la section W2 operacje termiczne w żywności
W2 operacje termiczne w żywności
Sélectionner l’activité W2 - operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
Fichier
2.2 Mo
Sélectionner l’activité W2 zagadnienia
W2 zagadnienia
Devoir
Sélectionner la section W3.
W3.
Sélectionner l’activité W3
W3
Fichier
1.4 Mo
Sélectionner l’activité W3
W3
Devoir
Sélectionner la section W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Sélectionner l’activité W4
W4
Fichier
1.7 Mo
Sélectionner la section Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Sélectionner l’activité Technologie przetwórstwa zbóż
Technologie przetwórstwa zbóż
Fichier
5.6 Mo
Sélectionner la section Technologia produkcji piwa
Technologia produkcji piwa
Sélectionner l’activité Ćw. Technologia produkcji piwa
Ćw. Technologia produkcji piwa
Fichier
319.7 Ko
Sélectionner l’activité projekt 3
projekt 3
Devoir
Sélectionner la section Produkcja makaronu
Produkcja makaronu
Sélectionner l’activité produkcja makaronu
produkcja makaronu
Fichier
1.6 Mo
Sélectionner la section Technologie przetwórstwa ziemniaka
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Sélectionner l’activité Technologie przetwórstwa ziemniaków
Technologie przetwórstwa ziemniaków
Fichier
823.3 Ko
Sélectionner l’activité obróbka ciepla warzyw
obróbka ciepla warzyw
Fichier
22.4 Ko
Sélectionner la section Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
Sélectionner l’activité Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
Fichier
5.6 Mo
Sélectionner l’activité projekt 2
projekt 2
Devoir
Sélectionner la section Technologie przetwórstwa mięsa
Technologie przetwórstwa mięsa
Sélectionner l’activité Technologia produkcji mięsa
Technologia produkcji mięsa
Fichier
12.1 Mo
Sélectionner la section materiały uzupełniające
materiały uzupełniające
Sélectionner l’activité Wartość wypiekowa
Wartość wypiekowa
Fichier
7.9 Mo
Sélectionner l’activité Zasady w gastronomi
Zasady w gastronomi
Fichier
4.8 Mo
Sélectionner la section Topic 12
Topic 12
Table of contents
Tout déplier
Rechercher
Hide sidebars
Show sidebars
Scroll to top
×
Fermer