Passer au contenu principal
Nom d’utilisateur
Mot de passe
Connexion
Page de connexion de Moodle
e-Uczelnia
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
UEK Honours "WISE"
Obrona prac dyplomowych
Szkolenie BHK (BHP)
OSH Occupational health and safety training for 1st year students
Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
Szkolenie biblioteczne
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Comarch ERP Optima
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Centrum Jakości Kształcenia
Café Moodle
e-Learning / e-Zajęcia na UEK
e-Wizytówka - instrukcje
Obrona prac dyplomowych
Centrum Jakości Kształcenia
Portal Wiedzy
Kontakt
Ludzie e-learningu
Français (fr)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Rechercher des cours
Envoyer
Aperçu des sections
Généralités
Tout replier
Tout déplier
Sélectionner l'activité Ogłoszenia
Ogłoszenia
Forum
Sélectionner l'activité Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Devoir
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Sélectionner l'activité W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
Fichier
1.3 Mo
Sélectionner l'activité W1- zagadnienia
W1- zagadnienia
Devoir
Sélectionner l'activité projekt 1
projekt 1
Devoir
W2 operacje termiczne w żywności
Sélectionner l'activité W2 - operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
Fichier
2.2 Mo
Sélectionner l'activité W2 zagadnienia
W2 zagadnienia
Devoir
W3.
Sélectionner l'activité W3
W3
Fichier
1.4 Mo
Sélectionner l'activité W3
W3
Devoir
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Sélectionner l'activité W4
W4
Fichier
1.7 Mo
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Sélectionner l'activité Technologie przetwórstwa zbóż
Technologie przetwórstwa zbóż
Fichier
5.6 Mo
Technologia produkcji piwa
Sélectionner l'activité Ćw. Technologia produkcji piwa
Ćw. Technologia produkcji piwa
Fichier
319.7 Ko
Sélectionner l'activité projekt 3
projekt 3
Devoir
Produkcja makaronu
Sélectionner l'activité produkcja makaronu
produkcja makaronu
Fichier
1.6 Mo
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Sélectionner l'activité Technologie przetwórstwa ziemniaków
Technologie przetwórstwa ziemniaków
Fichier
823.3 Ko
Sélectionner l'activité obróbka ciepla warzyw
obróbka ciepla warzyw
Fichier
22.4 Ko
Technologie przetwórstwa mleka
Sélectionner l'activité Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
Fichier
5.6 Mo
Sélectionner l'activité projekt 2
projekt 2
Devoir
Technologie przetwórstwa mięsa
Sélectionner l'activité Technologia produkcji mięsa
Technologia produkcji mięsa
Fichier
12.1 Mo
materiały uzupełniające
Sélectionner l'activité Wartość wypiekowa
Wartość wypiekowa
Fichier
7.9 Mo
Sélectionner l'activité Zasady w gastronomi
Zasady w gastronomi
Fichier
4.8 Mo
Section 12
Retour