Salta al contenido principal
Nombre de usuario
Contraseña
Acceder
Log in
e-Uczelnia
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
UEK Honours "WISE"
Obrona prac dyplomowych
Szkolenie BHK (BHP)
OSH Occupational health and safety training for 1st year students
Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
Szkolenie biblioteczne
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Comarch ERP Optima
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Centrum Jakości Kształcenia
Café Moodle
e-Learning / e-Zajęcia na UEK
e-Wizytówka - instrukcje
Obrona prac dyplomowych
Centrum Jakości Kształcenia
Portal Wiedzy
Kontakt
Ludzie e-learningu
Español - Internacional (es)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Buscar cursos
Enviar
Diagrama de temas
General
Colapsar todo
Expandir todo
Seleccionar actividad Ogłoszenia
Ogłoszenia
Foro
Seleccionar actividad Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Tarea
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Seleccionar actividad W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
Archivo
1.3 MB
Seleccionar actividad W1- zagadnienia
W1- zagadnienia
Tarea
Seleccionar actividad projekt 1
projekt 1
Tarea
W2 operacje termiczne w żywności
Seleccionar actividad W2 - operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
Archivo
2.2 MB
Seleccionar actividad W2 zagadnienia
W2 zagadnienia
Tarea
W3.
Seleccionar actividad W3
W3
Archivo
1.4 MB
Seleccionar actividad W3
W3
Tarea
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Seleccionar actividad W4
W4
Archivo
1.7 MB
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Seleccionar actividad Technologie przetwórstwa zbóż
Technologie przetwórstwa zbóż
Archivo
5.6 MB
Technologia produkcji piwa
Seleccionar actividad Ćw. Technologia produkcji piwa
Ćw. Technologia produkcji piwa
Archivo
319.7 KB
Seleccionar actividad projekt 3
projekt 3
Tarea
Produkcja makaronu
Seleccionar actividad produkcja makaronu
produkcja makaronu
Archivo
1.6 MB
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Seleccionar actividad Technologie przetwórstwa ziemniaków
Technologie przetwórstwa ziemniaków
Archivo
823.3 KB
Seleccionar actividad obróbka ciepla warzyw
obróbka ciepla warzyw
Archivo
22.4 KB
Technologie przetwórstwa mleka
Seleccionar actividad Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
Archivo
5.6 MB
Seleccionar actividad projekt 2
projekt 2
Tarea
Technologie przetwórstwa mięsa
Seleccionar actividad Technologia produkcji mięsa
Technologia produkcji mięsa
Archivo
12.1 MB
materiały uzupełniające
Seleccionar actividad Wartość wypiekowa
Wartość wypiekowa
Archivo
7.9 MB
Seleccionar actividad Zasady w gastronomi
Zasady w gastronomi
Archivo
4.8 MB
Tema 12
Atrás