Skip to main content
Username
Password
Log in
Log in
e-Uczelnia
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
UEK Honours "WISE"
Obrona prac dyplomowych
Szkolenie BHK (BHP)
OSH Occupational health and safety training for 1st year students
Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
Szkolenie biblioteczne
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Comarch ERP Optima
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Centrum Jakości Kształcenia
Café Moodle
e-Learning / e-Zajęcia na UEK
e-Wizytówka - instrukcje
Obrona prac dyplomowych
Centrum Jakości Kształcenia
Portal Wiedzy
Kontakt
Ludzie e-learningu
English (en)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Search courses
Submit
Topic outline
General
Collapse all
Expand all
Select activity Ogłoszenia
Ogłoszenia
Forum
Select activity Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Assignment
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Select activity W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
File
1.3 MB
Select activity W1- zagadnienia
W1- zagadnienia
Assignment
Select activity projekt 1
projekt 1
Assignment
W2 operacje termiczne w żywności
Select activity W2 - operacje termiczne w żywności
W2 - operacje termiczne w żywności
File
2.2 MB
Select activity W2 zagadnienia
W2 zagadnienia
Assignment
W3.
Select activity W3
W3
File
1.4 MB
Select activity W3
W3
Assignment
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Select activity W4
W4
File
1.7 MB
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Select activity Technologie przetwórstwa zbóż
Technologie przetwórstwa zbóż
File
5.6 MB
Technologia produkcji piwa
Select activity Ćw. Technologia produkcji piwa
Ćw. Technologia produkcji piwa
File
319.7 KB
Select activity projekt 3
projekt 3
Assignment
Produkcja makaronu
Select activity produkcja makaronu
produkcja makaronu
File
1.6 MB
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Select activity Technologie przetwórstwa ziemniaków
Technologie przetwórstwa ziemniaków
File
823.3 KB
Select activity obróbka ciepla warzyw
obróbka ciepla warzyw
File
22.4 KB
Technologie przetwórstwa mleka
Select activity Technologie przetwórstwa mleka
Technologie przetwórstwa mleka
File
5.6 MB
Select activity projekt 2
projekt 2
Assignment
Technologie przetwórstwa mięsa
Select activity Technologia produkcji mięsa
Technologia produkcji mięsa
File
12.1 MB
materiały uzupełniające
Select activity Wartość wypiekowa
Wartość wypiekowa
File
7.9 MB
Select activity Zasady w gastronomi
Zasady w gastronomi
File
4.8 MB
Topic 12
Back