Zum Hauptinhalt
Anmeldename
Kennwort
Login
Log in
e-Uczelnia
Wszystkie kursy
Studenci
Potrzebuję pomocy
UEK Honours "WISE"
Obrona prac dyplomowych
Szkolenie BHK (BHP)
OSH Occupational health and safety training for 1st year students
Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
Szkolenie biblioteczne
Podhalański Ośrodek Nauk Ekonomicznych (PONE)
Comarch ERP Optima
Wykładowcy
Potrzebuję pomocy
Centrum Jakości Kształcenia
Café Moodle
e-Learning / e-Zajęcia na UEK
e-Wizytówka - instrukcje
Obrona prac dyplomowych
Centrum Jakości Kształcenia
Portal Wiedzy
Kontakt
Ludzie e-learningu
Deutsch (de)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Polski (pl)
Русский (ru)
Українська (uk)
Kurse suchen
Speichern
Kursthemen
Allgemeines
Alles einklappen
Alles aufklappen
Aktivität Ogłoszenia auswählen
Ogłoszenia
Forum
Aktivität Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor auswählen
Do wysyłki / termin dodał P. Milka - proszę dokonać wysyłki zadania zgodnie z rekomendacją Pani Profesor
Aufgabe
W1- Procesy występujące w technologii żywności i potraw
Aktivität W1- Procesy w Technologii żywności i potraw auswählen
W1- Procesy w Technologii żywności i potraw
Datei
1.3 MB
Aktivität W1- zagadnienia auswählen
W1- zagadnienia
Aufgabe
Aktivität projekt 1 auswählen
projekt 1
Aufgabe
W2 operacje termiczne w żywności
Aktivität W2 - operacje termiczne w żywności auswählen
W2 - operacje termiczne w żywności
Datei
2.2 MB
Aktivität W2 zagadnienia auswählen
W2 zagadnienia
Aufgabe
W3.
Aktivität W3 auswählen
W3
Datei
1.4 MB
Aktivität W3 auswählen
W3
Aufgabe
W4 mtody rozdzielania mieszanin, fermentacja
Aktivität W4 auswählen
W4
Datei
1.7 MB
Ćw. Przetwórstwo zbóż i technologie produktów zbożowych
Aktivität Technologie przetwórstwa zbóż auswählen
Technologie przetwórstwa zbóż
Datei
5.6 MB
Technologia produkcji piwa
Aktivität Ćw. Technologia produkcji piwa auswählen
Ćw. Technologia produkcji piwa
Datei
319.7 KB
Aktivität projekt 3 auswählen
projekt 3
Aufgabe
Produkcja makaronu
Aktivität produkcja makaronu auswählen
produkcja makaronu
Datei
1.6 MB
Technologie przetwórstwa ziemniaka
Aktivität Technologie przetwórstwa ziemniaków auswählen
Technologie przetwórstwa ziemniaków
Datei
823.3 KB
Aktivität obróbka ciepla warzyw auswählen
obróbka ciepla warzyw
Datei
22.4 KB
Technologie przetwórstwa mleka
Aktivität Technologie przetwórstwa mleka auswählen
Technologie przetwórstwa mleka
Datei
5.6 MB
Aktivität projekt 2 auswählen
projekt 2
Aufgabe
Technologie przetwórstwa mięsa
Aktivität Technologia produkcji mięsa auswählen
Technologia produkcji mięsa
Datei
12.1 MB
materiały uzupełniające
Aktivität Wartość wypiekowa auswählen
Wartość wypiekowa
Datei
7.9 MB
Aktivität Zasady w gastronomi auswählen
Zasady w gastronomi
Datei
4.8 MB
Abschnitt 12
Zurück